P, mint .... (szerinted mi?)
Címlap / Kultúra / P, mint .... (szerinted mi?)

>

P, mint .... (szerinted mi?)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-23

Tudtad, hogy a P a férfiak legfontosabb betűje? Minden nekik fontos dolog P betűvel kezdődik, de ha véletlenül a P-k emlegetésével akarnál trükközni, és papot emlegetnél, átlátnak a szitán! Semmi pékség, vagy pongyolapitypang! Csupa hardcore férfias P!  


Rendezvénynaptár
Ha egy nő ír cikket a "férfioldal" témáiban, és rákérdez a körülötte ügyködő fiúktól, miről olvasnának szívesen a válasz valószínűleg "P" betűvel fog kezdődni. Ha a nőket kérdezzük arról, mi érdekli a férfiakat, úgy a válaszuk hasonló lesz. Természetesen nem a pongyolapitypangokról és péküzletekről gondolkodnak. Vegyük a legegyszerűbb esetet. Itt van mindjárt az eszköz, amin ezt a cikket is olvasod: A PC.

Pék (ha)póknak
A PC, vagyis a személyi számítógép a modern mai férfi kedvenc témája. Szinte bármely társaságba keveredve legalább egy klikket találni fogunk, akik a "P" -s szavak ezen ágával foglalkoznak mélyen és behatóan. Chipekről Programokról (Újabb P!!!) beszélgetnek, Internetről, letöltésről és egy csomó olyan dologról, amiről egy átlagembernek gőze nincs.

Sok nő úgy tartja, hogy a férfiak kedvenc koronaékszere (Mely persze szintén "P" betűvel kezdődik, és "énisz"-re végződik, és igazából ez a legfontosabb "P" minden pasi számára) lassan háttérbe szorul, és a férfiak már nem is erre a szervükre hallgatnak, hanem a fentebb említett PC-re.

Azok a férfiak, akik nem tobzódnak a PC nyújtotta örömökben és megmaradtak az imént felemlegetett hímtagjuk által vezérelt egyednek, még egy kedvelt "P"-ről beszélgetnek folyton. Ezeket a "P"-ket általában szőke haj, nagy keblek és - szerintük aprócska - agy környezik, a felületes szemlélő pedig nőnek nézné őket. Ilyenkor a férfi felettébb P-nek azaz Potensnek érzi magát, és kérkedni kezd potenciájával.

Aztán, ha ez a téma kimerült, jöhet a következő: Párt és Politika. Ez két kedvenc "P". A végletekig lehet ragozni, vitázni róla és egyetérteni, vagy ellenkezni vele. A viták folyamatosan fakadnak a politikából, és a politikát mozgató eszközből, ami szintén "P" betűs. Ez a férfiak másik kedvence; a pénz. Szerintük ugyanis ez mozgatja a világot, és ennek segítségével vásárolhatják meg maguknak kedvenc "P"-s dolgaik egyikét.

A "P"-k taglalásában kimerült szegény férfiak aztán elfáradnak és megéheznek. Ilyenkor kerül elő a férfiak újabb kedvence. Ez a kedvenc egy olyan élelmi anyag, mely nő használata nélkül futár útján állítható elő, nem igényel mosogatást és laktató. Milyen betűvel is kezdődhetne ennek a fantasztikus ételnek a neve, mint P-vel. Ugyanis - azok kedvéért, akik még nem találták volna ki - ez az étel a Pizza.

A vagányabb legények a Pizza elfogyasztása után természetesen nem tejjel öblítik le torkukat, (ez természetes, hiszen a tej nem "P" betűs szó!) hanem pálinkával, vagy valami más, válogatás nélküli "Piával", ami természetesen "P" betűvel kezdődik.

A férfiaknak vannak még "P"-s kedvenceik. Ilyen a pornó, amit nem csak az Interneten, hanem más forrásokból is előszeretettel keres meg. A paprika, amit szalámi, chilis bab, pörkölt, vagy natúr formában kedvelnek fogyasztani, de ide tartozik a pihenés, és a petting is.

Pék, amit utálnak a férfiak
Egyes Hölgyek, - szemfülesen felismerve, hogy a férfiak agyműködésében a "P" betű központi szerepet játszik - "P"-s szavak bevetésével próbálkoztak néhány férfinál, akikre szemet vetettek. Ezek a szavak szinte azonnal belekerültek a férfiak kollektív tudattalanjába, mégpedig olyan módon hogy azonnal kigyullad a figyelmeztető piros lámpa.

A nők által kimódolt, de a férfiak által gyűlölt "P"-k a következők:
Pap. - A férfiaknak azonnal olyan szavak jutnak róla eszébe, amik nem "P" betűvel kezdődnek, tehát kerülendők. Ilyen az esküvő, a házasság, és a gyermek.

A nők a gyermekáldásra - és nem csak a gyermek sikeres előállítására irányuló mozgássor gyakorlására - való törekedésekor megpróbálkozhat a gyermek "Pulya" névvel való illetésével, ám a szemfüles férfi átlát ezen.

Papucs. - A férfiak által legjobban került ruhadarab, melyet elképzelésük szerint a feleségük által irányított férfiakra jelzőként is használnak.

Pánik - Ezt a szót azokra a férfiakra alkalmazzák elhagyott feleségeik, akik negyvenes éveik közepe táján egy tizennyolc éves szőke kis "P..."-ra cserélik le a jól bevált régi asszonyt. Úgy tartják, hogy maguknak akarják bizonyítani, hogy még mindig ők maguk a vonzók a dögös kis tizenévesek szemében, nem pedig a "P"eugeot-juk és csinos kis sörizmuk, melyet utálnak valódi nevén nevezni: Pocaknak.

Az újságírónő tehát nincs túl könnyű helyzetben, ha férfiaknak akar írni. Könnyen összezavarodhat a pék útvesztőjében. Addig bolyonghat akár a pék között, míg bepókhálósodik - na nem az, amire most minden férfi olvasó gondol! - az agya minden tekervénye.

Váraljai Julianna
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 10808 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x