Utazás Karinthy körül No.2.
Címlap / Kultúra / Utazás Karinthy körül No.2.

>

Utazás Karinthy körül No.2.

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Az Utazás Karinthy körül című irodalmi teadélután-sorozat második eseményére 2012. január 15-én kerül sor a Városmajori Garden Étterem Színházban. A művészetekkel fűszerezett beszélgetés témája ezúttal a Tanár úr kérem című kötet. Vendégek Vekerdy Tamás pszichológus, Fesztbaum Béla színművész és Kézdy Luca. 

A Szabad Tér Színház és a Kossuth Kiadó közös rendezvényének középpontjában Karinthy Frigyes személye és egyéni műfajai állnak: az író, publicista, novellista, esszéíró, költő, drámaíró, színpadi szerző, viccgyártó, humorista, az anekdotázó és a halandzsa nyelv megteremtője.

A kiadó frissen megjelenő Karinthy Frigyes-sorozatának köteteiből Fráter Zoltán irodalomtörténész állította össze a programot, amelynek eseményei egy-egy témát járnak körbe. A beszélgetőtársak ismert közéleti személyiségek, a témában jártas szakemberek és művészek. Minden alkalommal neves színészek adnak elő részleteket a művekből, és fiatal jazz-zenészek muzsikálnak.

A január 15-én, 17 órakor kezdődő második teadélután témája a Tanár úr kérem című kötet, valamint az iskola, mint a remények és csalódások terepe. A szerkesztő-házigazda vendégei ezúttal Vekerdy Tamás pszichológus és Fesztbaum Béla színművész, hegedűn közreműködik Kézdy Luca.


Kézdy Luca - Guldenburg with Santa Diver >>

További időpontok:
2012. február 12., március 18., április 15., május 13.A nézőket minden alkalommal „Delic-Art”meglepetések és ajándékok várják:
  • a jegyár tartalmaz egy welcome teát
  • alkalmanként 10 db ajándékcsomag kerül kisorsolásra, amely a Kossuth Kiadó Karinthy Frigyes-sorozatának első három kötetét tartalmazza
  • a teljes Karinthy Frigyes-sorozatra és a kiadó más sorozataira vonatkozó kedvezményes rendelési lehetőség
  • alkalmanként 10 db Budapesti Nyári Fesztivál kedvezménykártya kerül kisorsolásra
  • ingyenes parkolási lehetőség
  • kötetlen beszélgetések a művészekkel az események után
  • kedvezményes vacsoralehetőség a jeggyel rendelkező nézők számára a Garden Étterem jóvoltából

Jegyárak: 1200 Ft, diák- és nyugdíjas kedvezménnyel 600 Ft

További információ és részletes program: www.szabadter.hu/gardenszinhaz
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3593 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x