A Szex és New York sztárjainak is bejön a Wasabi Kht.
Címlap / Kultúra / A Szex és New York sztárjainak is bejön a Wasabi Kht.

>

A Szex és New York sztárjainak is bejön a Wasabi Kht.

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A jazz-punk-rock hármas bűvöletében élő, idén három éves, csajos-pasis formáció, a Wasabi Kht. októberben megjelenő első lemezének már a címe is sokat ígér. Az ’Aranyat ér" névre keresztelt korong élőben a zenekar hamarosan induló őszi-téli koncertturnéján lesz hallható. 

Immár három éve talált egymásra négy zenész, köztük két csaj és két pasi, hogy életük nagy formációját, a Wasabi Kht-t megalkossák. A négyes, a Zanzibárból emigrált Nagy Gábor, valamint Hajdu Nelli, Hain Réka, Kludovácz Csaba mostanra jutott el oda, hogy első lemezüket kiadják. Az október végén megjelenő, 13 dalt tartalmazó korong az "Aranyat ér" címet kapta. 


„Fontos volt az elmúlt 3 év, hogy magunkra találjunk zeneileg és mára egyértelmű legyen, hogy egyszerű, már-már punkos rockzenét játszunk néhol jazz-es szólókkal, magyar szövegekkel. A sok-sok koncert nagyon fontos volt, a színpadon éreztünk rá igazán, mi az, amit szeretnénk csinálni” - mesélte Nagy Gábor, a zenekar gitárosa. Az új lemez híre már New Yorkban is terjed, imhol a bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=_UIC8jyrOpw, https://vimeo.com/74237324

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2819 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x