Büdös a szád! De nem mondják neked ...
Címlap / Kütyü és tudomány / Büdös a szád! De nem mondják neked ...

Büdös a szád! De nem mondják neked ...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Az emberek - finom becslés szerint is - legalább 70%-a szenved a rossz szájszagtól, és akkor még az ő környezetükről nem is beszéltünk. Ilyen formán mind érintettek vagyunk!  

Bár a rendszeres fogorvoshoz járóknak is mindössze tizede fordul konkrétan ezzel a problémával orvosához, pedig az érintettség a lakosság közel 70%-ánál fennáll.

A rossz lehelletet már a stressz is kiválhatja, ám, a torok, az arc melléküregeinek különböző enyhe lefutású fertőzései éppen úgy maguk után hagyhatják ezt a kellemetlenséget, mint a fog megbetegedései. A dohányzás és az alkohol - ne adja ég a fokhagyma! - csak lendít az amúgy is rossz helyzeten.

A nyelven megtelepedő baktériumok okoznak gondokat, a kellemetlen szag tulajdonképpen ezektől a mikroorganizmusoktól származik. Ez a gond csak akkor orvosolható, ha az illető nem csak szája higiéniájára ügyel maximálisan, de beállítja emésztését is, hiszen az emésztőrendszer első lépcsője a száj, itt indul el minden. A napi 3x 4 percig tartó alapos fogmosás, a fogselyem használata a fogtisztító tabletták és a nyelvet seprő speciális fogkefék együtt adják meg azt a hatást, amitől megszabadulhatunk ettől a kellemetlen dologtól.

Ha Önnek is problémát okoz a rossz szájszag, keresse szakértőnket!
Dr. Rashed Ali: 06/30 9744065

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4006 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x