Ha meguntad azt, amit minden nap órákig taperolsz...
Címlap / Kütyü és tudomány / Ha meguntad azt, amit minden nap órákig taperolsz...

Ha meguntad azt, amit minden nap órákig taperolsz...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-07

Japán fejlesztőmérnökök elengedték a fantáziájukat, amikor megkreálták a legújabb kiegészítőket kedvenc számítógépünk mellé. Ki gondolta volna, hogy már csak egy arany billentyűzet hiányzik a teljes boldogság érzéséhez a 7.1-es hifi rendszer, a legbikább processzor-videókártya kombó és a kéken világító ház mellé? Hát most már tudjuk! 

Hol másutt, mint a felkelő nap országában jutott eszébe néhány pihentagyú dizájnernek, hogy egy eleddig elhanyagolt szegmensét is fellendítsék a PC iparnak. Házak, egerek, monitorok szebbnél szebb generációi lepik el az áruházak polcait, de a legtöbbet csépelt beviteli eszköz, a billentyűzet maga évek óta változatlan formában néz vissza ránk. Talán annyi változott, hogy ma már nem csak a tradicionális IBM-szürke színben lehet hozzájuk jutni, hanem hódít a trendi fekete, de ennyi az egész. Maximum szolgáltatás téren találunk néhány verziót, naturálist – hogy kényelmesebben, multimédiásat – hogy mindent egy helyről, vezeték nélkülit – hogy a fotelből is lehessen. Az egyetlen eredeti ötlet az érintőképernyőből álló billentyűzet volt, ami éppen azt jelenít meg, amit az adott szoftver a kezek alá varázsol. Gépelésnél hagyományos klaviatúrát, zenelejátszásnál keverőpultot, repülőgép szimulátornál pilótafülkét stb.


A legújabb trend a szigetországban ennél már sokkal tovább megy, mindenféle színpompás klaviatúrát lehet beszerezni, a határ a csillagos ég – már ami a pénztárcánkat illeti. Lehet ugyanis aranyból készült tasztatúrát vásárolni, potom 200 dolláros baráti áron. A lenti videón mindenki gyönyörködhet az új csodákban… vagyis inkább eldöntheti, hogy érdemesek-e gyönyörködésre. Ha a billentyűzetek nem is nyerik el az ember tetszését, azért az ízlésesen berendezett japán stílusú szobák bizonyára megdobogtatják a kelet-rajongók szívét.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 730 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x