Nasira - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap29
Magos, fonott császárzsemle, gyors zsemletésztából

Csodás formája és a tészta egyszerűsége teszi vonzóvá ezt a péksüteményt. Alapja egy gyors zsemletészta, ahol nincs sok várakozási idő. Kihasználjuk a kelt tészta csodás tulajdonságait, és ehhez társul ez a látványos fonás. Ha nem sikerül elsőre a fonás, elkészíthetjük anélkül is. A felhasználandó liszt mennyiségét sok minden befolyásolja, érdemes a kezünk ügyébe tartalék lisztet készíteni, és ha kell, korrigálni a tésztát.


Citromos-tárkonyos raguleves

Bátran használd az illatos fűszereket, rendkívül különleges levest lesz az eredmény. Sertéscomb helyett, csirkemellet is használhatsz.


Ropogós mennyei csemege

Gyümölcsös finomság és pillanatok alatt elkészül. A friss gyümölcsök zamatát magában ízlelnénk ilyenkor, kora tavasszal, a receptben aszalt és kandírozott gyümölcsöket javaslok, de mellé egy-két szem felszelt eper glóriát tesz a mennyei csemegére.


Színes sült spagetti

Tartalmas főétel a varázsigével: gyorsan elkészül.


Sült puding, fűszeres tea mártással

Különleges meleg desszert, izgalmas tea mártással. A teafű fűszeressége, és a sült puding krémessége együtt különleges fogás lehet. Ajánlom ünnepi ebédekhez vagy egy romantikus vacsorához. A pudingot érdemes egy nappal előbb elkészíteni, hogy megdermedjen.


Kínai tojásos kukorica leves

Unod a magyaros tojáslevest? Akkor itt a gyors és laktató keleties ízesítéssel készülő kínai tojásleves. Dúsíthatjuk rizs vagy üvegtésztával. Húsevőknek javaslom pár kocka császárszalonnával kiegészíteni.



Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 








x