Arat a halál az olimpián. Megdöbbentő, hirtelen és kék......
Címlap / Őrület / Arat a halál az olimpián. Megdöbbentő, hirtelen és kék...

Arat a halál az olimpián. Megdöbbentő, hirtelen és kék...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Pekingi Olimpiai Játékok megnyitója óta lassan két hét is eltelt, mégis mindenki úgy gondol rá, mint minden idők legmonumentálisabb, leglélegzetelállítóbb, legszervezettebb, legprofibb, leghosszabb, legdrágább és legkínaibb megnyitójára. Bárki, aki látta az eseményt egyet biztosan nem tesz majd. Elfeledni egyszerűen képtelenség. 

A kínaiak valóban gondoskodtak róla, hogy feledhetetlen legyen a sport ünnepének 2008-as fejezete, olyan nyitányt kanyarítottak elé, hogy mindenkinek tátva maradt a szája. Az a szervezettség, amit részükről láthattunk felülmúlt minden eddigit, bár mint később kiderült, azért rásegítettek itt-ott arra, hogy minden flottul menjen, hogy ne csúszhasson be hiba, hogy ne kerülhessen homok a gépezetbe. Mint 1992-ben Barcelonában, ahol a lángot Antonio Rebello gyújtotta meg íjával és lángoló nyilával, azaz csak gyújtotta volna, ha célba talál, de a rossz nyelvek szerint mellétrafált, így automata gyújtás segítségét kellett igénybe venni. Szerencsére belekalkulálták a spanyolok a hiba lehetőségét. Mert ugye az a homokszem mindig odakerül.

Odakerült Kínában is, pedig mindent bebiztosítottak. Esőt prognosztizáltak már hetekkel a megnyitó előtt,  de nem volt gond, hiszen a gondos kínaiak már hónapokkal előre felvették a tűzijáték képeit, és digitális technológiával kiegészítve vetítették az élő képre az animált robbanásokat, amin az egész világ csak ámuldozott. Na igen, így is lehet lenyűgözőt alkotni. A már-már tökéletes munkában azért leleményes időmilliomosok megtalálták a leggyengébb láncszemet. Hihetetlen, de igaz, valaki kiszúrta, hogy néhány fényképen tökéletesen látható, amint Li  Ning éppen végigszalad az olimpiai lánggal a stadion tetején, a falra vetített mindenféle film közé egy oly jól ismert kép kerül. Egy üde kékben pompázó ég… nem, ez valami más, valami még ismertebb. Igen, kitalálták, a Windows kék halál képernyője. 


Nincs mit tenni, a redmondi szoftvergyár termékei kikerülhetetlenek, még az olimpia rendezői sincsenek meg nélkülük. És ha ott vannak, akkor fagynak is rendesen. Még szerencse, hogy ebből az élő képben nem sokat lehetett észrevenni, talán a rendező szemfüles – vagy szerencsés – volt, esetleg nem is élőben ment a show, hanem késleltetve, hogy a bakikat lehessen retusálni, a helyszínen meg a közönség amúgy sem mer röhögni, már aki arrafelé egyáltalán tudja, hogy mi az a kék halál, mert amikor a picipuha az ablakok azon jeles verzióit forgalmazta, amelyek hajlamosak voltak a híres kék képernyőt produkáló fagyást előidézni, az ázsiai országban a PC kis túlzással még ismeretlen fogalom volt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1664 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x