Sokkoló: Amikor, szó szerint sz@r van a palacsintában... -...
Címlap / Őrület / Sokkoló: Amikor, szó szerint sz@r van a palacsintában... - fekáliával kínálták Ausztráliában!

Sokkoló: Amikor, szó szerint sz@r van a palacsintában... - fekáliával kínálták Ausztráliában!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

...akarom mondani fagyiban. Bizonyára mindenki hallott már rémtörténeteket éttermekről, kocsmákról, hasonszőrű vendéglátóhelyekről, ahol a pincér beleköp a kávéba, ahol légy van a levesben, vagy csótányok másznak az asztal alatt. Most egy ennél is bizarrabb történet jön. 

A helyszín ezúttal Ausztrália, a kétlábon ugráló bokszolók, a narkós medvék és a kitudjahánytengelyes giga-kamionok hazája. Nomeg a paraszt vendéglátósoké. Egyszeri emberünk – nevezzük mondjuk Sztívnek – beült családjával a primitívebbek által az ország fővárosaként ismert, igen impozáns operaházzal is büszkélkedő metropolisz egyik felkapott turistakocsmájába – ki hinné miért – enni. A vacsora nagy részén már túl voltak, amikor nézeteltérésük támadt a pincérrel. Történt ugyanis, hogy derék Szítvünk étkezés közben megkísérelte nyomon követni a képen is látható nagyképernyős televíziókészüléken keresztül a helyi bajnokság két acélos csapatának – legyenek mondjuk az újdélvelszi prérifarkasok a nyugati területek hódjai ellen, már ha élnek egyáltalán hódok arrafelé, de ez most tulajdonképpen lényegtelen – rendkívül izgalmas mérkőzését. 


Közel 15 perccel a vége előtt 1:1-es állásnál aztán besokallt, ugyanis a bárban elhelyezett hangszórókból üvöltő Kyle Minogue-tól nem hallotta a felejthetetlen Knézy Jenő helyi kollégájának érdekfeszítő csavarba hajló kommentárját a vendégek balszélsője, Dzsordzs MacDöglesz legfrissebb nőügyéről. Sztív így aztán meglehetősen zabosan arra kérte a pincért, hogy ugyan fojtsák már bele a szuszt a derék Kájliba, mert nem hallja a tévét. Derék garconunk vonakodva bár de eleget tett kérésének, azonban a pult mögé visszavonulva már a kéjes bosszún törte a fejét. Összebeszélt hát a szakáccsal, akinek mindig akadtak jó ötletei, és éppen volt neki kéznél egy kis mélyhűtött fekália – eredetéről sajnos nem tudni pontosabbat, de a hatóságok már laboratóriumi vizsgálatoknak vetették alá a mintát – amelyet gondosan belerejtett a pincér által – a hangos zene által okozott kellemetlenség miatt engesztelésül – felszolgált bonusz csokifagylaltba, amit a gyanútlan Sztív és felesége vidáman be is falt, aztán hirtelen ki is adott magából. Na lett nagy röhögés a konyhában, és patália a vendégtérben. 

Ami ezután történt az már szinte mellékes, a szokásos huzavona: az étterem tagad mindent, Szítv megszellőzteti, hogy le akarták fizetni, ha mélyen hallgat az esetről, az étterem tulajdonosai bevádolják Szítvet, hogy kitaláció az egész, és csak a lóvé miatt csinálta és hasonlók. Annyi bizonyos, hogy az ausztrál élelmiszerügyi hatóság elismerte az esetet, mi több jelenleg nagy erőkkel – és méregdárga DNS-vizsgálat segítségével – a fekália eredetét vizsgálják. Gondolom arrafelé más a büntetési tétel, ha valaki a saját, vagy ne adj Isten állati ürüléket rakja más kajájába. Mindenesetre azóta a nyakukra járnak az élelmiszer felügyelők, és gondosan átvizsgálják a csokifagyit nap mint nap, derék szakácsunk pedig mosolyog a bajsza mögött, mert van ám még néhány piszkos trükk a tarsolyában. 

A történet tanúsága csupán annyi, hogy ha okvetetlenkedsz egy étteremben, és a pincért sikerül felhúzni, akkor kétszer is gondold meg, hogy elfogadod-e a „bűnbánóajándékukat”, de még azt is, hogy az elkövetkezendő egy-két évben beteszed e a lábad arra a helyre.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 901 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x