Kicserélték a ronda karácsonyfát... egy másik rondára
Címlap / Őrület / Kicserélték a ronda karácsonyfát... egy másik rondára

Kicserélték a ronda karácsonyfát... egy másik rondára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-30

Rondának találták egy brit település lakói közösségi karácsonyfájukat, ezért a fa kicserélését követelték, és kaptak is - egy ugyanolyan rondát. 

A település Sacriston. Az első fenyő 125 fontba - csaknem 40 ezer forintba - került, élő, és egy hónapja ültették a díszhelyre. A tetejéből azonban hamarosan letört 60 centit egy vihar és megtépázta lejjebb is. A település vezetősége ugyan váltig hajtogatta, hogy "majd kinövi magát", a nép azonban újat követelt. Kaptak is egy olyat, amely ha nem is az ikertestvére, de nagyon közeli rokona lehet külsőre az elsőnek.


A lakosság egy része rossz viccnek tartja a "minőségi" cserét - adta hírül a The Daily Telegraph című lap.

Mindezek ellenére nem biztos, hogy a sacristoni lesz az idei év legrondább brit karácsonyfája, lehet, hogy akad ennél is rútabb. Tavaly Peterlee városának lakosai szerint az övék volt az. Önkormányzatuk azzal védekezett, hogy a fenyő csak pár órával érkezett hamarabb, mint ahogy ünnepélyesen felkattintották a díszkivilágítást, így már nem volt idő másikat hozatni.

(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3106 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x