HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

Szent Iván éj - égjen a szerelem tüze!


Varázslatos éjszaka, amikor minden - és mindennek az ellenkezője is - megtörténhet. Ég a tűz, forró a hangulat, átsétálunk, vagy áturunk a tűz felett. De vajon mi ennek a napnak a hagyománya?


 
 
 
 
 
 

Hétfői holdhoroszkóp 2022-06-27

Ma lustálkodni van kedvünk, ne fogjunk megerőltető munkálatokba. Egy kellemes erdei sétának viszont örülünk, különösen akkor, ha családtagjaink is csatlakoznak hozzánk. Ma foglalkozhatunk a bőrük állapotával, különösen a bőrtápláló...

Jóslások és varázslatok Szent Iván éjjelére

Szent Iván szokásrendszere a kereszténység terjedésével kissé háttérbe került. Ennek ellenére máig az egyik legfontosabb ünnep. Mit ígér Neked az év e különleges, energiákban gazdag napja?

Június 24.: Szent Iván napja

A Szent Iván-éj az év legrövidebb éjszakája az északi féltekén. Ilyenkor mindenki együtt ünnepel kint a szabadban. Hatalmas tüzeket raknak Európa számos táján. A máglyáknak varázserőt tulajdonítanak: megtisztítanak és megvédenek a boszorkányoktól, a varázslóktól, a betegségektől

A jól szeretett szerető - titkosan is összhangban

Minden viszonyban van egy pont, amikor tisztázni kell, hogy lehet egymást szeretni anélkül, hogy bárkit megbántana a két ember. Mert ez nem árulás, nem csalás, hanem egy őszinte, nyílt tiszta helyzet, amelyben egy férfi és egy nő találkozik, egymásnak azt adják, amit mástól nem fogadnak el, vagy nem kapnak meg.Milyen a tökéletes férfi?

Minden nő keresi a tökéletes pasit. Néha, egy időre úgy tűnik, hogy meg is találja. Aztán kiderül, hogy nem tud narancsos kacsasültet főzni, nem emlékszik kívűlről minden elhangzott mondatodra, és elfelejti(!), hogy milyen ruha volt rajtad az első randin. Szegény, ilyenkor még nem is sejti, hogy ezzel befuccsolt a kapcsolatnak.

Új applikáció köti össze az önkénteseket és szervezeteket

Hiánypótló applikáció készült el, melynek legfőbb célja trendivé tenni az önkéntességet. Az önzetlen segítségnyújtás során nem csupán lelkileg, de szellemileg is többek leszünk. A Glocovo alkalmazás és rendszer nemcsak a szervezetek számára lehet hasznos segítség, hanem az önkéntesek is hatékonyan és megbízhatóan használhatják.

Mely csillagjegyek a legsikeresebbek a pókerben?

Az asztrológia nagyon pontos tudomány. Bár sokan kételkednek állandóságában és pontosságában, az idő bebizonyította mindazon állítások helyességét, amelyeket az asztrológia mindennapi életünk érvényes részeként ismert el. A mindennapjaink másik nélkülözhetetlen része a fogadás és a szerencsejátékok. Szinte alig akad olyan ember, aki életében legalább egyszer ne lépett volna be egy fogadóirodába vagy kaszinóba.


 
Cimkék
  
Ajánló
Hiánypótló applikáció készült el, melynek legfőbb célja trendivé tenni az önkéntességet. Az önzetlen seg...
Az asztrológia nagyon pontos tudomány. Bár sokan kételkednek állandóságában és pontosságában, az idő bebiz...
Természetesen nem a mesebeli almára gondolunk, és még csak nem is az egyik kedvelt gyümölcsfajtára. A megfigyelé...
Ugyan a nyár már a nyakunkon van, vagyis a tavaszi nagytakarításról épp lemaradtunk, viszont soha nem árt átvenn...
Ma lustálkodni van kedvünk, ne fogjunk megerőltető munkálatokba. Egy kellemes erdei sétának viszont örülünk, különösen akkor, ha családtagjaink is csatlakoznak hozzánk. Ma foglalkozhatunk a bőrük állapotával, különösen a bőrtápláló...
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Béke hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x