Közeleg a döntés napja...
Címlap / Otthon / Közeleg a döntés napja...

Közeleg a döntés napja...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-09-27

Mi az, ami elégedettséggel tölt el, amitől sikeresnek érzed magad? Milyen állás vagy vállalkozás az, ahol értelmes és lelkesítő munkával töltheted a napjaidat? A Döntés Napján Te is megtalálhatod a választ a kérdéseidre! 

Amikor egy nőnek gyermeke születik, az egész élete megváltozik és legtöbbször a karrierjét sem folytathatja ott, ahol a gyermekvállalás előtt abbahagyta. A változások új lehetőséget is jelenthetnek, kérdés, hogy észrevesszük-e azokat, tudunk-e élni velük, tudunk-e rugalmasan alkalmazkodni?

„A munkába visszatéréssel kapcsolatos programjainkon részt vevő édesanyák közül sokan nem tudják, hogyan folytassák, a régi szakmájukba menjenek-e vissza, pályát módosítsanak vagy éppen saját lábra álljanak-e. – mondja Kocsisné Péterfy Hajnal, a Növekvő Hold Alapítvány elnöke. - Ebben a döntési folyamatban szeretnénk segíteni nekik ezzel a konferenciával, hogy ki tudják alakítani, meg tudják találni azt a megoldást, amelyik számukra és a családjuk számára is a legjobb lehet.”


A nap első felében azokat a témákat fogják körüljárni a konferencia résztvevői, amelyek hozzásegítik őket, ahhoz, hogy jól döntsenek: milyen munka való nekik. Nagy Edina HR tanácsadó, coach gondolatébresztő előadása új kapukat nyithat meg szakmai pályafutásuk, életútjuk kapcsán és látható kereteket adhat a továbblépéshez. Utána Nagy Emese egészség coach segítségével ismerkedhetnek meg az egyén és a család életében testi és lelki szinten megjelenő stressz tüneteivel, és ötleteket kapnak a problémás helyzetek kezeléséhez, az egyensúly megteremtéséhez.

A nap második felében a gyakorlati megvalósításé lesz a főszerep. A résztvevők két csoportra oszlanak, attól függően, hogy állást keresnének vagy inkább vállalkozást indítanának, és műhelymunkák során kapnak útmutatót az álláskereséshez vagy ismerkedhetnek meg a vállalkozásindítás első lépéseivel.

„A célunk az – mondja Csiszér Éva társzervező, a Tudatos Életért Egyesület elnöke –, hogy úgy menjenek innen haza a résztvevők, hogy ne csak azt tudják, mit szeretnének, hanem legyen egy listájuk is, ahol pontról-pontról le van írva, hogyan vágnak bele a megvalósításba. Várunk mindenkit a konferenciára, aki nem tud dönteni a munkahely és a vállalkozás között, aki pályamódosításon töri a fejét vagy egyszerűen csak nem tudja még, hogy GYES után hogyan folytassa a karrierjét. De azok is sok hasznos tudással gazdagodhatnak, akik már döntöttek, ám szükségük van segítségre, támogatásra a kezdeti lépésekhez.”

A konferencia 2012.május 12. szombat, 9.00 – 16.00 között lesz megtartva. Részletes program és jelentkezés itt: www.szulonavigator.hu.


Kép: graur razvan ionut / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2685 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x