Akik utálják a nőket és a családokat ...
Címlap / Psziché / Akik utálják a nőket és a családokat ...

Akik utálják a nőket és a családokat ...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A nők és a családok életét nagyon sok dolog nehezíti. Magukat föltehetőleg ügyfélbarátnak tartó intézmények, rendelkezések, magán és állami szolgáltatók, akik egyenesen nőellenes, család ellenes gyakorlatot folytatnak. Csokorba gyűjtöttük őket.  

Miért utálják a bankok a családokat?
A hazai bankok többségében – ellentétben a nyugati, sőt akár több keleti EU ország gyakorlatával – egyszerűen nem jutott még a bankárok eszébe, hogy a cuki kis egyenruhák mellett, amibe az ott dolgozó hölgyeket kényszerítik, (Ennek az egyenruha kérdésnek a nőellenes voltáról is lehetne egy kicsit értekezni, de most nem tesszük!) illene a jövő nemzedékét jelentő gyermekekkel is foglalkozni. Más országokban a bankok a gyermekek számára játék bankkártyákat, rajz - sarkot, apró ajándékokat készítenek, és igyekeznek a bankban a várakozással töltött időt kellemessé tenni a gyermekek, gyermekekkel érkezők számára. Ott már felismerték, hogy a gyermek néhány év elteltével potenciális vevővé érik, és bizony érdemes költeni rá. Ha Magyarországon egy, netán két-három kicsivel akarunk banki ügyet intézni, inkább a szigorú biztonsági őr goromba tekintetével találkozunk, ha a gyermek unalmában szaladgálni kezd, vagy éppen hangoskodna, sírna.

Magyarországon alegtöbb helyen Játéksarok, pláne ajándék, az nincs. Más országokban csak az élelmiszert árusító helyekre tilos a kutyát bevinni, hazánkban azonban a bankokba sem engedik be a kutyákat, noha ennek semmi oka nincsen, nem árusítanak olyasmit, ami indokolná a tiltást.

Miért utálják a parkoló építők a nőket?
A nők többsége általában nehezen tolat, és nehezebben parkol stressz helyzetben, vagyis amikor a többieket feltartja egy esetleg nem túl jól kivitelezett parkolási manőverrel. A parkolók többségét mégis úgy építik meg, hogy azzal az autósok többségét feltartva, hátratolatással lehessen csak beállni. Ezzel kifejezetten nehezítik a női autósok dolgát. A nagy bevásárlóközpontok és új parkoló házak többségében a nyugati példát figyelve már vannak családos, és női parkolóhelyek, mivel a nőket több támadás érheti, ha kihalt helyen parkíroznak. Ám a városi rendelkezések egyszerűen nőellenes építési stratégiát folytatnak, ellentétben azzal a példával, amit nyugatabbra követnek. (Halszálka-szerűen kialakított parkolókkal kedvez.)

Miért utálják a családokat  BKV-nál, Volánnál?
Miért nincsenek családi kedvezmények a családokat utaztató cégeknél? (A lakosság többsége a napi munkába és iskolába járáshoz buszt, illetve tömegközlekedési eszközt vesz igénybe!) A kérdés igenis jogos, hiszen egy két gyermekes család esetében olyan súlyos anyagi terheket róhat a családra az utazás, még a diák kedvezményekkel együtt is, hogy akár csalásra, bliccelésre kényszerülhetnek a gyermekek, és ezzel óhatatlanul is a megélhetés érdekében elkövetett csalásra tanítja őket a család. Ha csak a budapesti viszonyokat nézzük, a két szülő bérlete közel 15 000 Ft-ba, míg a két iskoláskorú gyermek bérlete közel 6000 Ft-ba kerül. Ha a család minimálbérből, vagy annál nem sokkal többől él, bizony kenyérgondokat is jelenthet, ha mindenki legálisan akarna utazni. Vajon miért nem lehetséges valamilyen kedvezményt igénybe venni ebben az esetben?

A sor természetesen folytatható, ha bárki úgy érzi, hogy szeretné megosztani a többiekkel a témával kapcsolatos észrevételeit, ITT megteheti! >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1191 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x