Rák: Akkor sem hiszed el, amikor kimutatják...
Címlap / Psziché / Rák: Akkor sem hiszed el, amikor kimutatják...

Rák: Akkor sem hiszed el, amikor kimutatják...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Nem hisszük el mindaddig, amíg nem mutatják ki hivatalosan, amíg ránk nem ijeszt az orvos. "Kiszámítható az a nap, mikor átlépsz a másik világba." (Vagy sehová - ki mit gondol róla.) Ez a terminális beteg. Ehhez a stádiumhoz nem szabadna eljutni, ha időben felfedeznénk a daganatot. Ámde ritka eset, hogy a vastagbélrákot idejében észrevennék, legtöbbször hónapokig küldik a beteget vizsgálatokra, akkor pedig már a nyirokrendszere hordozza a rákos sejteket a tüdejéhez, a májához, a veséjéhez. 

Menjünk idejében vizsgálatra! – tanultuk gyerekkorunk óta, majd leállították az ingyenes szűréseket. A betegeket megoperálják, kezelik, telnek a hónapok, újra benn vannak a kórházban… és végülis mindenkinek meg kell halnia egyszer!

Vagy mégsem?
Minden bizonnyal mégsem, mert vannak, akik hírül adják a világnak, hogy lehet meggyógyulni, csak meg kell találni a megfelelő orvost, kórházat, eszközöket, de ami a legfontosabb figyelni kell a szervezetünket! Nem szabad hagyni, hogy rossz tünetek esetén elküldjenek helytelen vizsgálat miatt! Egy orvos sem tudhat mindent, az összes vizsgálatot végig kell csinálni… de hát ehhez olyan felszereltség, eszköztár kellene, ami nem minden megyében áll rendelkezésre. Bizony, gyakran még a mentőkocsi se. De a leginkább magát a beteget lehetne felelőssé tenni – ha lehetne. Ő akkor már nem felelős, hanem szenvedő alany, aki félelmében tagadja a betegséget. Még dolga van! Még valamit el kell intéznie előbb! Nincs ideje kórházba vonulni, vagy pihenni.A festőnő halála

Alattomosan a tudatba fészkeli magát a betegség, s a beteg elől eltakarja a valódi problémát. „Nem vagyok rákos. Meggyógyulok. Csak még ezt az orvosságot kell beszednem.” Aztán cseng a telefon: Juli elaludt. Örökre. Tegnap még benn voltam nála a kórházban: tiszta ágy, tiszta hálóing, rózsaszín arc, tiszta kopasz fej. Mintha egy ötvenes férfi feküdne az ágyban, nem egy hetvennégy éves asszony. Művész volt... festőművész... legalábbis annak gondolta magát; volt olyan nap, hogy három nagyméretű olajképet festett. A szobája falán mind, mind ismerősei: vidéki asszonyok, férfiak, anyja, lánya, nagyanyja közel életnagyságú képek.

HarmoNet tipp: Újabb szuper rákellenes szer a természet patikájából! >>

Nem akarta elhagyni őket, hiába bíztattuk, hogy nagyon nehéz egyedül, menjen be kórházba, legalább egy kicsi időre. Ő bízott a „csodateában”, ami drága volt és iszonyú rossz, de vittünk hozzá gyümölcslét, azzal itta. Senki se nyúlhatott a holmijához, csak a lánya, de az is külön engedéllyel. Mindenre vigyázott: minden tanúja volt az életének: az ő nagyon szép életének. Gyári munkás volt három műszakban, este a férje jön érte motorbiciklivel. A kislányára a rokonok vigyáznak… nagyon jó barátok, szomszédok mellett éltek... aztán a rögös, de boldog művészpálya negyvenévesen. Rajzolni, tanulni, olvasni, szívni fel a legszebbet a világon, a művészetet, megismerhette a pályatársakat, tanárokat… és festeni, festeni szerte az országban mindenütt járva a tájakat, főleg a Balaton vidékét.

Olyan remény és optimizmus vezette, hogy képtelenség volt elhinni a daganatot a torkában. De azért túltette magát az operáción, kezeléseken, úgy, mintha valaki mással történne. 

Alattomosan a tudatba fészkelte magát a betegség, s nem engedte, hogy tudomást vegyen róla. 

A Nemzeti Rákellenes Nap
A koncert célja: hogy bemutassa a Túlélők Klubját és a gyógyultak sikertörténetein keresztül példát mutasson, reményt és hitet adva a betegséggel éppen most küzdőknek és a hozzátartozóiknak.

A koncert bevételét a szervezők a Magyar Rákellenes Liga javára ajánlják fel azzal a kritériummal, hogy kizárólag a rákbetegek gyógyíttatására, gyógyszeres kezelésére fordíthatják.

A fellépők a következők: Somló Tamás, Charlie, Török Ádám, Takács Tamás, Belmondo, Anti-Fittness Club, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Mobil Mánia, Vikidál Gyula, Zeffer András, Deák Bill Gyula, Rudán Joe, Nagy Feró és a Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, Pokolgép és a Sic Transit.

Vagyis a magyar rock élet élvonala, fenegyerekei!

Jegyek kaphatók a Koncert és Média hálózatában vagy a jegyeladón.

HarmoNet tipp: C-vitamin: Az élő sejtek mellett a rákos daganatot is megnöveszti! >>

Mindnyájan tudunk a rákról, de nem tudjuk elhinni, hogy minket is utolér.
Hetenként beszélgetek daganatos emberekkel, és kivétel nélkül mindenki meglepődött, amikor megtudta az eredményt. „Miért éppen én?” Mesélnek az életükről, és hallgatunk arról, hogy a mellettünk lévő ágyról valakit kivittek tegnap.

Dobosy Ildikó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x