HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

Pünkösd szentsége és népszokásai


Valószínűleg a Pünkösd az az egyházi ünnep, amelynek legkevésbé ismerjük a hátterét. Ha az utcán sétálva találomra megkérdeznénk tíz szembejövőt, hogy pontosan mit is takar Pünkösd ünnepe, bizony jó, ha ketten-hárman tudnának megközelítőleg helyes választ adni. Mi is történt tehát kétezer évvel ezelőtt?


 
 
 
 
 
 

Vasárnapi holdhoroszkóp 2024-05-19

Ma szépérzékünk az erősségünk. Reggel válogassuk össze igényesen a ruhánkat. Ma ne farmert viseljünk, hanem egy igazán elegáns, jó szabású ruhát. Így egész nap jó lesz a hangulatunk. Ma figyeljünk jobban a bőrünkre, érdemes leradíroznunk...

A lelki zsarolás háttere

A lelki zsarolás főleg a nők művészete. Azért nevezem művészetnek, mert művészi szinten tudjuk művelni, mi nők. A férfi először észre sem veszi, hogy zsarolva van, mire észbe kap már késő.

Mi kell a tökéletes vakációhoz? Mesekönyv a legszebb nyári élményekkel

Bodor Panna legújabb mesekönyvéből kiderül, hogy a tökéletes vakációhoz elég egy házikó, a szülők és nagyiék, és persze az elmaradhatatlan csobbanás a Fekete-Körösben. Széna Bogi újabb történetei ovisoknak szólnak, a rövid, kedves, humoros mesék egy kislány boldog nyaralását mesélik el.

Hol a kulcsom? Az asztrológus megmondja a választ

Az asztrológia szót hallva hajlamosak vagyunk a bulvármédiában megjelenő kis semmiségekre asszociálni... Érdemes azonban betekinteni az asztrológia, azon belül a kérdő asztrológia világába is.Szex és forróság - A szexcsakra karbantartása

A szexcsakra valójában a szakrális csakránk, egy fő energiaközpont szervezetünkben. Szám szerint második. Ez a csakra leginkább testünk nemi tájékával hozható összefüggésbe de felel a vesékért, ivarmirigyekért, a gyökércsakrával együtt pedig az ürítésért is. A szexcsakra különlegessége, hogy eleme a víz. Ennél fogva a szexcsakra gyorsan és könnyen elintézheti neked, hogy a kelleténél hullámzóbb, vagy éppen pokoli nyarad legyen. Ha kiegyensúlyozott szexuális életet szeretnél, nem árt egy kis áttekintés, hogy tarthatod karban ezt a területedet a hőgutában.

Párkapcsolat - áldozat vagy anyaszerepet játszol?

Hogyan tudunk véget vetni a válások növekedésének és a boldogtalan kapcsolatok gyarapodásának? A válasz egyszerű: mi nők érzékeljük az újfajta energiákat, és ezek nálunk tudatosodnak először.

Roma színház, koncertek és gyerekprogramok a május végi Perspektíva Fesztiválon

A Karaván Színház szervezte Perspektíva Összművészeti Fesztivál fókuszában a roma művészeti értékek, elsősorban a színház és az előadóművészet áll. A Magyarországon hiánypótló jellegű fesztivál programjában négy napon át (2024. május 24-27.) két budapesti (ferencvárosi) helyszínen színházi produkciók, koncertek, izgalmas interaktív gyermek- és ifjúsági előadások lesznek láthatóak.


 
Cimkék
  
Ajánló
A közlekedéssel kapcsolatban napjainkban két dolog is reflektorfénybe kerülhet: az egyik a biztonság, a másik ped...
A masszázs bizonyítottan jótékony hatással bír a szervezetre, hiszen segít ellazítani és megerősíteni a fára...
Egyrészes, bikini, tankini vagy éppen monokini… Mindenki másra esküszik, így a nyári szezon beindulását megel...
A segítség az, ami az embert igazán emberré teszi. Minden szociális ember közös jellemvonása az, hogy segíteni ...
Ma szépérzékünk az erősségünk. Reggel válogassuk össze igényesen a ruhánkat. Ma ne farmert viseljünk, hanem egy igazán elegáns, jó szabású ruhát. Így egész nap jó lesz a hangulatunk. Ma figyeljünk jobban a bőrünkre, érdemes leradíroznunk...
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Kezdeményezés hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x