Még ráérek ... Fenébe! Elkéstem! - Ismerős?
Címlap / Psziché / Még ráérek ... Fenébe! Elkéstem! - Ismerős?

Benke Edina

Még ráérek ... Fenébe! Elkéstem! - Ismerős?

Forrás: Sorsháló
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-31

Van késős kollégád, barátod, ismerősöd? Olyan, akinek már előre hazudjátok a kezdési időpontot, csak hogy kevesebbet késsen? Akkor segíts neki - mutasd meg neki ezt cikket. Ha te vagy a késős, akkor pedig olvasd el gyorsan, ne késlekedj. Legalább most ne, mert itt a megoldás!  

  „Hihetetlen! Már megint!
Dühöngök magamban, magamra.
Mi a csoda ez a kis motor bennem, amivel újra és újra elérem, hogy elkéssek?”

 

Folyton elkések!
 

Készülődök. Tudom, hogy gyakran kések, ezért jóval korábban nekikezdek. Semmi különös, csak egy baráti beszélgetésre megyek, de vágyom rá, hogy ezúttal időben érkezzek. Sietség nélkül el is készülök a tervezett indulás előtt kb. 20 perccel. Büszke vagyok magamra. De most mi legyen? Mi fér bele ebbe a 20 percbe? Virágot locsolok, rendezkedek a lakásban. Majd HOPPÁ! „Ez hogyan történhetett? Már rég el kellett volna indulnom…” Újra rohanok és tudom, hogy elkések. Megint…

 


Már mindenki itt van, de kínos!
 

Egy baráti beszélgetésnél sem kellemes élmény elkésni, de ennél nehezebb helyzetek is előállhatnak. Üzleti megbeszélés, állásinterjú, vizsga… Állok az ajtó előtt, nagy levegőket veszek. Tudom, hogy már mindenki megérkezett. Be kell sétálnom, ismerős a szorongás és a szégyenérzet. Rosszalló tekintetek kereszttüze vár rám, vagy éppen még megjegyzések is. Nem érzem magam jól ettől, de hiába, mégis elkések. Már az az érzésem, mintha ezekért a kínos pillanatokért késnék. Valami abba az irányba mozgat, hogy újra és újra átéljem. De mi lehet ez?
 
 

A rossz kezdet 


A születésem nem volt éppen meseszerű, inkább egy thriller-re hasonlított. A világra érkezésem hosszú és nehéz folyamat volt. De itt még nem ért véget a történetem, születésem után nem vettem levegőt. Életem első élménye két hatalmas pofonként érkezett. Mindez persze szükséges lehetett, de ettől még kaptam. „Emlékszem rá.” Mi van akkor, ha tudattalanul félek megérkezni, hogy ezt elkerüljem? 
 

 

Csak gyógyulni szeretnék
 

Minden, ami gyógyulni szeretne bennem, az ismétli magát, illetve arra késztet engem, hogy ismételjem. Ha a születési történetemre, mint egy zsigeri mintázatra nézek, akkor érthető, hogy addig húzom az indulást és a megérkezést, amíg csak lehet. Persze pont ez az a minta, amivel el is érem, hogy „pofont” kapjak. Így kerülhetek a jól ismert mintázatba, újra és újra. Történik ez addig, amíg ez az élmény feldolgozásra, feloldásra kerül. A születésünk, mint az első és a legnagyobb változási élmény, sejt szinten hagy emléknyomatot. Már egy ilyen aprócska mozzanatnál is bekapcsolhat, és a mélyből irányíthat, mert egyszerűen csak gyógyulni szeretnék. 

Folytatás, a megoldáshoz >> 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2344 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x