Sárkányos lány 15.
Címlap / Psziché / Sárkányos lány 15.

Sárkányos lány 15.

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Még jobban megleptem magam, amikor elmentem takarítani - igaz, nem sokáig bírtam, gyorsan azt is abbahagytam. Chandra felhívott, és azt mondta, "stupid idiot" vagyok, és menjek vissza ingatlanozni.  

Még jobban megleptem magam, amikor elmentem takarítani – igaz, nem sokáig bírtam, gyorsan azt is abbahagytam. Chandra felhívott, és azt mondta, „stupid idiot” vagyok, és menjek vissza ingatlanozni.

Különben is kell nekem a tér, amit sok pénzzel tudok csak megvalósítani. Korábban mindig egy ketrecbe zárt tigrishez, most meg egy, a dzsungelből a városba vetett kígyóhoz hasonlított. Mindig azt találta fő problémámnak, hogy szenvedek attól, hogy nem élhetem azt az életet, amelyet szeretnék. Megjegyzem, nagyon találóan fogalmazott, pontosan így érzem magam. A mostani fő problémám pontosan az, hogy nagyon vágyom a szabadságra, de egy elég megfoghatatlan ábrándképet kergetek.

Először is a társadalom mindenfajta korlátja alól szeretnék felszabadulni. Ez általában megy is. Mondjuk néha nem biztos, hogy a legmegfelelőbb eszközökkel valósítom ezt meg, hiszen olyan helyzeteket teremtek újra és újra, hogy például nincs jogsim, biztosításom, érvényes rendszámom, amiért itt, ha elkapnak, kéz-láb bilincsben visznek el. Azután a kapcsolataimban is mindig az én akaratom valósul meg. Leginkább azonban saját gondolataim, agyalásaim, korlátaim, valamint egész karmám alól szeretnék felszabadulni. Első lépésben rendben van az, hogy az ember boldogságra vágyik, de tulajdonképpen arra sem vágyom, arra sem akarok vágyni, egyszerűen nem akarok vágyni semmire, magyarul mindenféle ragaszkodást el szeretnék engedni az életemből.

A hülye munkáim feladását is ilyen elengedésképpen értékeltem. Régen azt gondoltam, ha lenne még egy életem, akkor beleszarnék mindenbe és a nyakamba venném a világot, nem aggódva semmiféle megélhetés és kényelem miatt, de azt gondoltam ebben az életemben ezt már úgysem lenne bátorságom megvalósítani. Persze, ha sok pénzem lenne, akkor utazgatnék. Ahogy abbahagytam az ingatlanozást, rájöttem viszont, hogy elértem ezt, és most már képes lennék ilyen életre. Vettem is gyorsan egy Tahiti útikönyvet, mert amióta – évekkel ezelőtt – olvastam Gauguin életrajzát, azóta az az a hely számomra, ahová el lehet vonulni a civilizáció elől. Chandra erre közölte, hogy a Himaláján egy barlangban is szükségem lenne felszerelésre, tehát kell a pénz, ne jöjjek a baromságaimmal.

Arra az ötletemre, hogy antropológiát tanulnék, azt kérdezte, hogy és mi akarsz lenni, „mind fucker” (agykúró).

Azt is mondta egyébként, hogy bár nem találkoztunk egy ideje, ő szokott engem figyelni, és érzi mi van velem. Úgy látja, nem vagyok jól – bár nem éreztem rosszul magam egyáltalán, örültem az apró kis lépéseimnek, amiket elérek –, és ha nem hagyom abba azonnal a dohányzást, amit nem arra használok, mint mások, hanem önmagam bántására és pusztítására, és ha nem élek végre tényleg egyedül, akkor hamarosan rákos leszek. Másnapra ki is borultam, mire anyu a következőket írta e-mailben:

Jaj, Borika, nem tudom, mi a helyes, mert érzéseim szerint nem helyes, amit Chandra tesz, nem lehetséges bárkinek bármit megmondani, hogy helyes, helytelen ilyen erővel, ha nem tart ott, nem képes rá. Óriási áldozat, erőfeszítés és ráadásul lehet, hogy sikertelenség. Hogyan is tehetnéd meg, hogy szakíts, ha nem te érzed, hanem más tanácsolja. Még ha látod is, hogy igaza van. Bár, ha meg kinyílt a szíved, akkor meg ez is kétséges. Nincs itt az ideje a szakításnak. Ha ennyire nehéz, akkor nincs itt az ideje. Beleértve az anyagiakat is. Ne gyötrődj annyit, élj már egy kicsit könnyedébben. Nem hiszem, hogy az élet ennyire gyötrelmes, könnyedébben vedd, megbocsátóbban: aha, nem megy a szakítás, rendben, akkor majd később. Most éppen ez van, biztosan ennek kell lenni. A Beszélgetések Istennel-ben is a sokkal lazábban vannak a dolgok, nem?

Puszillak, nyugodj meg, nem olyan csúf a világ, nem vagy háborúban, nem vagy beteg, szerencsésnek is vagy mondható, nem?
Csak te kreálod magadnak a szomorúságokat. Örülj Lacinak is!

Meg ezt is írta:
Az önbizalmad nyugodtan helyreállhat, Borika, ugyanis te nem a biztonságos középutas vagy, semmi csalódás nem érne, ha megelégednél a többség mércéjével, és lenne egy utált, unalmas, örömtelen és perspektívátlan munkád.

Te mindig magasabbra emeled a lécet, persze hogy néha levered, de rengeteget fejlődsz közben, amíg próbálod átugrani. Te már nem ugyanaz vagy, aki kiment a főiskola után, gondolj bele, mennyit tanultál az ingatlanos sulival is, meg a munkával is.
Lassan érnek a dolgok, lassan mutatkoznak meg.

Hát ilyen jó fej ő.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1166 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x