A legszebb Bond-lány megállítja az időt! - ...közben ijesztővé...
Címlap / Showbiznisz / A legszebb Bond-lány megállítja az időt! - ...közben ijesztővé műtteti az arcát

A legszebb Bond-lány megállítja az időt! - ...közben ijesztővé műtteti az arcát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A korosodó színésznőt is utolérte a hollywoodi dívák réme, a plasztikai műtét. Szerinte ez kötelező, másként nem kap több szerepet. Vajon miért van, hogy akik másként gondolják, azok mégis sikeresebbek? 

Britt Ekland katasztrófálisan néz ki, amióta megműtette az arcát. A 65 éves színésznő szerint a szépészeti beavatkozás mindenkinek kötelező, aki még idősebb korban is vinni akarja valamire Hollywoodban. Az egykor oly szépséges Bond-lány felett eljárt az idő, ám ő ezt kénytelen feldolgozni, és azt hiszi, a szépség a művi eszközökkel örökre megőrizhető. Persze az is igaz, hogy a környezetében mindenki más is ezt teszi, igen ritka a kivétel. 

„A fiataloknak nem kell plasztikai sebész, ők úgy is szépek. Nekik tényleg felesleges ezzel tönkretenni magukat. De az én koromban ez már kötelező, ha még vinni akarom valamire Hollywoodban. Másként nem kapnék több szerepet.” – nyilatkozta Britt.


Nos, a képek láttán talán érthető, hogy a műtétek ellenére miért nem kap így sem szerepet. Az már kevésbé, hogy nem tanulnak egymás hibáiból a sztárok? Pedig vannak jó példák is, Hellen Mirren például, aki nem műttetett, és szerepet is kap bőven. Vagy Susan Sarandon, aki kifejezetten örül a korának, és remekül érzi magát a bőrében. Talán az a baj, hogy a többség nem hallott még arról, hogy belső szépség, meg harmónia, elfogadás, életöröm? Ideje lenne megtanulni, különben lassan már csak horror filmhez lesznek megfelelő szereplők a film fővárosában.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 735 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x