Induljon jól a napod! - A legnagyobb klasszikusok között:...
Címlap / Showbiznisz / Induljon jól a napod! - A legnagyobb klasszikusok között: 300... kg röhögés

Induljon jól a napod! - A legnagyobb klasszikusok között: 300... kg röhögés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-10

Van egy örökbecsű mondás: akkor tekinthető egy ember híresnek, ha már szól róla vicc. Kicsit átfogalmazva például a zenére, Magyarországon az számít valakinek a zenei életben, akit a hónaljmirigy már legalább egyszer parodizált. És mi a helyzet a filmekkel? 

This is SPARTAAA! Tódította a Leonídász királyt alakító Gerard Butler Zack Snyder két évvel ezelőtti mozijában, ami lévén képregény adaptáció, már önmagában is eléggé komikusra sikerült. Most néhány lelkes amatőr vette a fáradtságot, és leporolta a művet, amelyet annak idején mindenki látni akard, de utána olyan hamar került a süllyesztőbe, mint kevesen előtte. Tény, hogy főleg a látványos jelenetek miatt volt érdemes – már ha az volt egyáltalán – beülni a moziba annak idején, és persze a hölgyek az izmos férfi felsőtestek nem éppen elhanyagolható vonzerejétől vezérelve elsőként tolongtak a pénztáraknál. Mindenki látni akarta a félmeztelenül harcba induló hősöket, és a filmnek talán még nagyobb sikere lett volna, ha a rendező a női karakterek jelmezénél is tartja magát a történelmi hűséghez, ámbátor nyilván nem akarta megkockáztatni a tizennyolcas karikát. 

A film azonban két évvel debütálása után olyan klasszikusok közé lépett, mint a Dallas, vagy a Terminátor, ugyanis egy fiatalokból álló stáb újraszinkronizálta a mozit meglehetősen egyedi stílusban. A Texasi farmereket és olajoligarchákat tömörítő sorozat ismert epizódjától eltérően ez mellőzi a vulgáris megnyilvánulásokat, hogy mennyire humoros azt pedig döntse el ki-ki maga. Annyi azonban kijelenthető, hogy ha valamiről paródia készül, az mindenképpen pozitív elismerése az alkotásnak, így jelen film producerei is örülhetnek, ha eljut fülükbe a hír. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1094 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x