Madonna ismét rekordot döntött... válásban!
Címlap / Showbiznisz / Madonna ismét rekordot döntött... válásban!

Madonna ismét rekordot döntött... válásban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Az énekesnő ezúttal is a leg-ek könyvébe került be, de nem legújabb albumának slágerével, hanem válásával. Férjétől nem több, mint hat perc alatt választotta el a bíróság. 

Madonna és Guy Ritchie válása csupán hat percig tartott Londonban. A legfelsőbb bíróságon lefolytatásra került tárgyalás rekordidő alatt zajlott le. A BBC információi szerint az énekesnő és a rendező nagyon megkönnyítették a taláros testület dolgát, ugyanis semmilyen anyagi követelést nem nyújtottak egymás felé. Persze, ha mindkét félnek van mit aprítania a tejbe, akkor ez nem jelent akkora gondot, mint ha csak egyikük lenne dúsgazdag, bár természetesen a világtörténelemben akadt már olyan példa is, hogy két kőgazdag „celeb” válása már-már hajtépésig fajult. 


Hivatalos a brit törvények értelmében csak hat hét és egy nap múlva emelkedik jogerőre a végzés, ugyanis a szigetországban az u.n. „decree nisi” intézménye van érvényben, ami a válások esetében kimondja, hogy hivatalosnak csak akkor tekinthető a válás, ha egy meghatározott időn belül semmi akadályozó tényező nem merül fel. A gyerekek felügyelete kérdésében is dűlőre jutottak, Madonna előző kapcsolatából született lánya, Lourdes édesanyjával marad, a két közös gyermek, a 8 éves Rocco és az örökbefogadott 3 éves David közös felügyelet alatt marad. Madonna azzal indokolta a válást, hogy férje „ésszerűtlenül” viselkedett, és megemlítette, hogy már fél éve külön élnek. 

Az énekesnő és férje jó példa az intelligens válásra, aminek gyorsaságával ezúttal is felkerült a toplistára. Természetesen nyilván jobban szeretné, ha legújabb lemezével érhetne el hasonló sikereket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 849 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x