Saját fia is szexinek tartja a gyönyörű szépségkirálynőt...
Címlap / Showbiznisz / Saját fia is szexinek tartja a gyönyörű szépségkirálynőt

Saját fia is szexinek tartja a gyönyörű szépségkirálynőt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Anya, milyen szexi csaj vagy! - ugye nem kell ennél nagyobb dicséret? Hiszen mondják, a gyereke őszinték, és ha valakit saját kisfia illet e szavakkal, annál nagyobb öröm nem is létezhet! Most Rába Tímea kapott ekkora dicséretet. 

Rába Tímea gyönyörű kék ruhában pompázott egy divatbemutatón, ahol az internetes sztártévé riportere magánéletéről, öltözködési szokásairól és szexis fehérneműiről kérdezte a volt szépségkirálynőt, aki a riportban azt is elárulta, hogy olyan jellegű ruhával is lepte már meg párját, ami csak rájuk és a hálószobájukra tartozik. Timi egyébként még mindig kirobbanó formában van, fotózásokra jár, és még a gyereke is szexi csajnak tartja.

A szülés minden nő életét megváltoztatja, még ha csak egy kicsit is. Egy szépségkirálynőnél nagyon fontos az öltözködés, ám egy anyukához nem minden esetben illik egy durván kirívó ruha. "Igyekszem visszább venni, de ugyanúgy szeretem a szexis ruhákat és a kényelmeseket is. Egy nap több szerepet is be kell töltenem, így egy nap többször átöltözöm. Hogyha a gyerekekkel vagyok,
akkor játszóruhában, ha bevásárolni indulok, akkor egy kényelmes farmert húzok, este pedig alkalomhoz megfelelő ruhát viselek" - meséli a tabutv.hu riporterének Rába Tímea, aki saját bevallása szerint is imádja a szexi cuccokat.

Hazánkban hódítanak a szexi fehérneműk és különleges kiegészítők. Timi nem titkolja: volt már, hogy olyan ruhával lepte meg férjét, ami csak rájuk tartozik. "Biztos vagyok benne, hogy kell az, hogy mindig meg tudjon újulni egy kapcsolat akár szexuális téren, akár pedig a hétköznapokban. Ezek a kis női praktikák, ezek a kis meglepetések azt gondolom hogy mindig jól jönnek és a férfiak örülnek neki" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában a szépségkirálynő, akiről még tizenöt éves kisfia is megmondja: "Milyen szexi csaj vagy anya!".

A videót nézd meg itt>>

Forrás: Tabu TV
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4482 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x