Aradszky László: kecske, Facebook, káposzta...
Címlap / Showbiznisz / Aradszky László: kecske, Facebook, káposzta...

Aradszky László: kecske, Facebook, káposzta...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Facebook, Photoshop, Soundforge - az idősebb generáció tagjai valószínűleg rohannak az értelmező kéziszótárért, ha hasonlókat hallanak. Aradszky azonban nem jön zavarba e szavak hallatán - sőt, a mögöttük rejlő programokat is rutinosan kezeli. 

Aradszky László rutinos versenyzőként van jelen a zenei életben. A táncdalfesztiválok kedvence nem csak a magyar lemezgyártás első aranylemezét tudhatja magáénak - természetesen még abból az időből, amikor ez 100.000 eladott példányt jelentett - de számtalan olyan dalt is, amit kortól függetlenül bárki kívülről tud, akár álmából felkeltve is. Ennek ellenére az olasz slágerek meghonosítója nem a múltban él. Mondhatni, kifejezetten up-to date: "Nagyon-nagyon szeretem az új próbálkozásokat. Így vagyok a számítástechnikával is, amibe ha én annak idején nem ugrottam volna fejest, nem tudom, hogy mi mindentől estem volna el."

"Szomorú vagyok, mert a Facebookon percek alatt elértem az ötezret. Ez alapvetően jó dolog lett volna, ha nem döntöttem volna elhamarkodottan egy új oldalt illetően, és barátaim tanácsára átmentem a zenész oldalra. Ez azt jelenti, hogy én próbáltam a káposztát is és a kecskét is megtartani, tehát az előző oldalnak átmenteni a mennyiségi tételét. Sajnos azonban azt tapasztalom, hogy míg eddig naponta 120-150 lájkolásom volt, most lecsappant 8-10-re. Ez egy kicsit elszomorít" - panaszkodott a fél évszázados zenei pályát maga mögött tudó énekes.

"Egy énekesnek igenis naprakésznek kell lennie, nem csak a zenében, de a technikában úgyszintén. Ha már a Facebookról beszéltünk: mindent én teszek fel saját magam az oldalamra. Nem mondom, hogy a kályhát azt 1962-ben ismertem meg, mert ez nem igaz: jóval később Kaszás Péter barátom, meg Muck Feriék jóvoltából, de inkább jobb később, mint soha! És most úgy vagyok, hogy ma nekem a Soundforge, a Photoshop az mind barátom, és ez nagyon jó érzés" - hallható a Tabu Tv riportjában.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1525 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x