HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Szépség-Egészség / Elbűvölők, tehetségesek, sikeresek... és kövérek!

Elbűvölők, tehetségesek, sikeresek... és kövérek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

A szép külső belépő a siker kapuján! Ennek következtében mindenki hajlandó szinte bármit elkövetni, hogy előnyős alakja legyen. A sikeres ember karcsú, magas, kecses, ha nő, izmos, ha férfi. Kevesen vannak, akik vállalják magukat, ha nem így néznek ki. Még kevesebben, akik kövéren is sikeresek. 

 

Rendezvénynaptár
Azért vannak kivételek.
Színészek, énekesek, előadóművészek, akik előnytelen külsejük ellenére is befutottak. Ők valamennyien azt vallják, az igazi sikerhez tehetség kell, rengeteg munka, kitartás, és egyéniség. Nem álltak be az egyen sztárok sorába, nem akartak minden áron úgy szépek lenni, ahogy a divat diktálja. Ők megtalálták önmagukban a szépet, és milliók csodálják őket ezért!

Elsőként mindjárt itt van Whoopi Goldberg, aki kövér, ráadásul fekete is.
Ennek ellenére 1991-ben Oscar-díjat kapott a Ghost című filmben nyújtott alakításáért. A bájos, kedves, örökké mosolygó sztárt sokan megkedvelték szívbemarkoló, drámai alakításaiért, ám vígjátékban is remekül megállja a helyét! Mintegy 150 filmben szerepelt, ami óriási szám. A fekete színésznő nem rejti véka alá az emberiséggel, politikával, vallással kapcsolatos nézeteit sem. Merészen kiáll a faji, vallási megkülönböztetés ellen, kritizálja a képmutató, korrupt politikát. Talán ez még nagyobb rajongótábort szerzett neki, mint filmjei.


Tóth Vera szintén nem vékony alkatáról híres.
Az első Megasztár győztes hölgy bőven 100 kiló felett volt, amikor a tehetségkutató versenyen elindult. A műsorban az egész ország nyomon követhette Vera fantasztikus szereplését, és nem kevésbé fantasztikus fogyását. Persze azért nádszál karcsú nem lett a gyönyörű hanggal megáldott énekesnő, de egy Rubens festményhez pont ideális modell lehetne. Ráadásul Vera pontosan tudja, mi áll jól dundi alkatához, és ízléses öltözködésével példát mutat a molett hölgyeknek, bebizonyítva, hogy XXXL-es méretben is lehet valaki csinos és elegáns!


Ha fogyni akarnál, innen megtudhatod hogyan csináld! 20 nap alatt 10 kiló minusz>>>

Az egyik legcsinosabb duci szépség Queen Latifah, aki rap énekesként kezdte pályafutását.
A 38 éves gyönyörű nő soha nem titkolta, hogy elégedett alakjával, és szereti testét úgy, ahogy van. Soha nem akart sovány lenni, ő így tökéletes, és ez látszik rajta!

Örökké vidám, vagány csajszi, aki előbb hangjával, majd színészi képességeivel hódította meg a világot végül még a kifutót is, ahol bizony nagyobb sikere van, mint csontváz sovány, egészségtelen külsejű kolléganőinek.

A magabiztos királynőről sugárzik: jól érzi magát a bőrében, és ezzel mindenkit levesz a lábáról.
Jennifer Hudson a legsikeresebb kezdő!
A molett, barátságos, jókedvű hölgy pillanatok alatt gyűjtötte be mind a Golden-Glob, mind az Oscar-díjat. Pályafutását énekesnőként kezdte, majd a filmszakmában is kipróbálta magát akkora sikerrel, hogy rögtön első filmjéért megkapta a legnagyobb elismerést.

Jennifernek mind e mellett sikerült az is, ami még soha senki másnak: ő az első színes bőrű énekesnő, aki a Vogue címlapjára került, és páratlan sikert aratott! A 27 éves lány valóban csodálatos, tökéletes, nőiesen formás idomai minden bizonnyal megdobogtatják a férfiszíveket.

HarmonNet tipp: Nagy fenék, nagy élvezet>>>


Mondd el a véleményed kapcsolódó fórumunkon!>>>

 
 
[5695]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x