Elmúlt már 18.00? Akkor iszom egy kis pohárkával...
Címlap / Szépség-Egészség / Elmúlt már 18.00? Akkor iszom egy kis pohárkával...

Gelsei Bernadett

Elmúlt már 18.00? Akkor iszom egy kis pohárkával...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-30

Online, élő előadássorozat szenvedélybetegség és párkapcsolati problémák témakörben Gelsei Bernadett addiktológiai konzultánssal, a Harmonet tanácsadójával és meghívott előadókkal. A következő adás ma este 20.30-kor kezdődik Elmúlt már 18.00? Akkor iszom egy kis pohárkával... spiritusz az alkohol mögött címmel. 

Ma már egyre elterjedtebb, hogy webkonferenciát tartanak különböző cégek dolgozóiknak, illetve szakembereknek külföldi továbbtanulás céljára is gyakran használják ezt a lehetőséget.

Ez adta az ötletet, hogy az E-tanácsadás keretén belül, heti rendszerességgel, sokakat érintő témákban létrehozzak egy élő webes előadás sorozatot. A célom az, hogy sok emberhez eljusson, könnyen, kényelmesen és egyszerűen hozzáférhető legyen, hasznos elméleti és gyakorlati információkhoz jussanak a látogatók az adott témákban, melyek sok embert érintenek.


Az Etanácsadás Websorozat következő előadása
2013.február 25-én 20.30-21.30-ig tart. Az előadás címe:
"Elmúlt már 18.00? Akkor iszom egy kis pohárkával...spiritusz az alkohol mögött"

Tematikája
  • mitől tudatos az alkoholfogyasztás?
  • mi a mértékletesség, hol van az ivás határa?
  • alkoholista-e az, aki munka után vagy a hétvégi bulikban megiszik egy pohárkával?
  • az alkohol hatásai, a lerészegedés szakaszai
  • létezik-e sóvárgás, ha nem vagyok alkoholista?
  • spiritusz avagy jó megoldások
Mivel ez egy élő webelőadás, lehetőség van kérdéseket feltenni és azokra válaszokat kapni, ezáltal lesz interaktív az egész. Használata könnyű, az etanácsadás oldalán 1000 huf befizetése után kapsz egy linket, amit az előadás időpontjában kell használnod. A linkre kattintva egyből a konferenciaszobában találod magad és már be is csatlakoztál az előadásba.

Minden héten  HÉTFŐNKÉNT 20.30-21.30-ig lesznek az előadások, hetente változó témákkal (szenvedélybetegség, szerelmi háromszög).

Amennyiben az előadások látogatottak lesznek, célom, hogy más előadókat is elhívjak egy-egy témára és hogy a témákat együtt alakítsuk.

Mindenkit sok szeretettel várok, kétkedőket, kíváncsiskodókat, bizonytalanokat, visszaesőket, naivakat, rafináltakat és viszonyban lévőket egyaránt! :)


Gelsei Bernadett
www.etanacsadas.hu
www.facebook.com/etanacsadas


Kép: Nicholas Tarling - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2505 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x