A túlélő járvány II.
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / A túlélő járvány II.

A túlélő járvány II.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Magyarországon az ötvenes években vezették be a BCG-oltást, s ezzel párhuzamosan kiépült az egész országot lefedő tüdőgondozó-hálózat. A lakosság kötelező szűrése pedig a 60-as években kezdődött meg.  


Rendezvénynaptár
Magyarországon az ötvenes években vezették be a BCG-oltást, s ezzel párhuzamosan kiépült az egész országot lefedő tüdőgondozó-hálózat. A lakosság kötelező szűrése pedig a 60-as években kezdődött meg. Az első hatásos gyógyszer a betegség kezelésében a streptomycin volt, melyet később más készítmények, követtek. Mindezek eredményeképp a 70-es években úgy tűnt sikerül legyűrni a tébécét, ám a 90-es évek elején a korábban legyőzöttnek hitt kór újra feltámadt.
Mennyire bízhatunk az orvosokban 2. Fórum

Világszerte több millió megbetegedést regisztráltak. Ennek egyik oka, hogy új a hagyományos gyógyszerekkel szemben ellenálló baktériumtörzsek fejlődtek ki. A helyzetet súlyosbította az időközben megjelenő AIDS, amely az immunrendszert legyengítve gyakorlatilag védtelenné tesz a tébécével szemben. A világ leginkább érintett területein például Afrikában a két fertőzés együttes előfordulása igen magas. A kettős fertőzés ellen nagyon nehéz a védekezés.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1391 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x