Szex és táplálkozás kapcsolata - amit eszel, olyan leszel......
Címlap / Te+Én+Szex / Szex és táplálkozás kapcsolata - amit eszel, olyan leszel... Vele!

Szex és táplálkozás kapcsolata - amit eszel, olyan leszel... Vele!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Miért tiltják egyes vallások a húsevést, és más kisegyházak miért tartják előnyösnek? Miért eszünk bizonyos magvakat és növényeket, míg másoktól miért félünk? Amit eszel, olyan leszel, ez szexuális kisugárzásodra is igaz! Kaja és szex, na csak szép sorjában!  

Az alapok: a hús

A legfontosabb elem a húsevés. Természetesen a hús egy hulladék, elhullott állat, ami nem táplál téged. Ugyanakkor erősen agresszív, tüzes, bántóan vad, ún. radzsasztikus hatást vált ki, ennek kapcsán a húsfogyasztás fokozza a szexuális vágyat, amely szintén ehhez a kötőerőhöz tartozik. A nyers hús fogyasztása végképp veszélyes kórokozók miatt, és a gyomornak sem egészséges, ugyanakkor mértékkel azt kell mondanunk, segíti a szexuális életed.et!

A mérték hogyan értendő? Heti 1-2 alkalommal való húsfogyasztás jótékonyan beindítja a birtoklási vágyadat, illetve a nemi hormonokat benned. Főként a tesztoszteron termelését segíti ,így az agresszív, vadabb szexet segíti elő. Ha viszont a húsevést túlzásba viszed túlságosan követelőző, marcangoló, illetve olyan leülepedett, fáradékony lehetsz, ami már árt a szexuális életednek. A hal a húsfélékhez sorolandó szexuális befolyásolás tekintetében is!


A húsfogyasztók erőteljesebbek, vonzóbbak, főként a férfiak, könnyebben vérszemet kapnak egy kis kalandra, ugyanakkor kevésbé tiszta a kisugárzásuk: Különösen lányoknál igaz, hogy a vegetáriánus táplálkozásúakra az angyalka külső és mentalitás, valamint angyalkás, amolyan lágy kisugárzásúak. A férfiak inkább ezt kedvelik egy állandó kapcsolatban, és a szexibb kisugárzást egy alkalmi kalandban, a nők viszont inkább a vadabb hozzállást részesítik előnyben, persze ezt személye válogatja. A rajdzsasztikus hatást a hússal azonban igen könnyű túlzásba vinni. Ezt a hatást erősíti még a kis mennyiségű alkoholfogyasztás, illetve a fűszerek fogyasztása is. Így karizmatikus külső eléréshez bőségesen elegendő, ha megfelelően fűszerezzük ételeinket és nagy változatosságot tárunk e téren párunk elé.

Kávé, drog, dohányzás

A dorogok és dohányzás tompítanak, míg a kávé élénkít. A kávéra ugyanúgy igaz a mértékletesség elve, mint a húsra. Ebből is néhány csésze elegendő naponta. Míg a sok hús tunyává és ellenszevessé tesz, a szexuális életben állatiassá és egyszerűvé, addig a sok kávé inkább csak mérgessé, vaddá és türelmetlenné - a szex pedig nem lóverseny!

Hagyma és fokhagyma

Ezek fogyasztása szintén előnyös lehet, természetesen nem az együttlétek előtt. A hagyma és fokhagyma erősen tisztító jellegű, heti egy alkalommal való intenzívebb fogyasztása segít illóolajtartalmuk működésének, bedolgozódásának a szervezetbe. Ez elengendő a hatás eléréséhez.

A kedvességet, lágyságot és romantikát fokozzák

A tejtermékek és a gabonafélék, amelyek ellágyítanak, kedvessé és barátságossá tesznek. Ilyen a tej, a rizstej, a szójatej már kevésbé, a gabonafélék, lekvárok, kis mértékben az édességek is. A nagy mennyiségben való cukorfogyasztás viszont szintén tunyává és tompává tesz, akárcsak ma éz. A tojás semmilyen módon nem járul hozzá a szexuális vonzalomhoz, sőt.

 

A szexuális életedet harmoniztlják bizonyos magvak is

Így a mandula, a sózatlan földimogyoró, a sózatlan pirított szója, illetve a pisztácia szintén sótlan formában. A tökmagról már nem is beszélve, amely elsősorban férfiak prosztataproblémáira kínál megoldást a vitaminokat tekintve.

A gyümölcsök és így a gyümölcsnek minősülő paradicsom nagy mértékben fokozza a szexuális vágyat. A paradicsom túl nagy fokú fogyasztása akár még kikacsintáshoz is vezethet, ezért naponta 2-3 szemnél többet hónapokon át ne fogyasszunk! Egyszerűen túlpörget.

A szerelem valódi kifejezője a csokoládé és a kakaó, illetve egyes virágporok, pl. az akác pora. Ezért a romantika beindításához a legjobb, ha kedvesünknek egy apró és különleges bonbont viszünk ajándékba, vagy csokoládés menüvel lepjük meg!
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 7481 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x