Szabad egy táncra? Vagy egy kicsit többre...?
Címlap / Te+Én+Szex / Szabad egy táncra? Vagy egy kicsit többre...?

Szabad egy táncra? Vagy egy kicsit többre...?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy csinos nő vagy egy jóképű férfi láttán biztosan sokan elgondolkodnak: vajon milyen lehet vele az ágyban? A tánc valóban sokat elárul a kiszemeltünkről - már ha hajlandó velünk táncra perdülni. 

Szavak nélkül, avagy ismerkedés a táncparketten
Egy szórakozóhelyen adott a lehetőség, fel kell kérni táncolni az illetőt. Sajnos manapság igen kevés férfit lehet látni a táncparketten, legyen az swingerklub vagy egyéb zenés szórakozóhely. Általában szinte csak a nők táncolnak. Miért nem férfias manapság táncolni? Nem értem a férfiakat.

Szerintem az a férfias, amit mi, nők annak tartunk és biztos vagyok benne, hogy ezer olyan dolog létezik, amit meg csak a pasik tartanak férfiasnak, mi, nők már kevésbé (csak egy példa: a kakaskodás, vagánykodás a közutakon).

Pedig tánc közben mennyivel egyszerűbb feltérképezni a másikat!
Mindannyiunknak vagy egy saját benső ritmusa, amely meghatározza többek között a szexuális temperamentumunkat is. Ez a benső ritmus, szenvedély mutatkozik meg abban, hogyan táncolunk. Van benne igazság. Volt szerencsém olyan férfival táncolni, aki csak össze-vissza ráncigált és képtelen voltam ráhangolodni. Ugyan ilyen kapkodó és kiszámíthatatlan volt az ágyban is, nem volt egy nagy élmény. Ám táncoltam már olyan pasival is, akivel úgy éreztük egymást, hogy valami hihetetlen, minden mozdulata a helyén volt, előre tudtam, hogy merre fog lépni. Na ez annyira megrettentett mindkettőnket, hogy szex nem lett belőle, viszont azóta is jó barátok vagyunk és néha sikerül összefutnunk klubokban. Esküszöm, egyszer ki fogom próbálni, már csak azért is, hogy az állítás másik oldalát is igazolni tudjam. Azt hiszem, legközelebb felkérem táncolni.


Vajon gond-e egy párkapcsolatban, ha a nő szeret táncolni, a férfi pedig vagy nem tud, vagy pedig nem akar? Nem hiszem, hogy egy stabil kapcsolatban egy ilyen apróság gondot okozhat, feltéve, ha nem épp táncoslábú párunk kész nem féltékenykedni az aktuális táncpartnerünkre. Ha pedig nem akad hímnemű partnerünk, maradnak a barátnők.

Érdekes módon a legvágykeltőbb táncok "magányosak", vélhetően azért, hogy a táncosnő teljes egészében át tudja adni magát a zenének és befelé fordulva a saját testére koncentráljon. Az egyik legősibb ilyen tánc a hastánc, mely a keleti világban egyszerre szól szexualitásról és visszafogottságról. Célja, hogy a nő fel tudja fedezni és el tudja fogadni saját testét, tehát a szexuális felvilágosítás egyik tradicionális eszköze is. A nő megtanulja külön mozgatni bizonyos izomcsoportjait, egyes mozdulatok olyan altesti vérbőséget okoznak, mely fokozza a hüvelyi orgazmus képességének elsajátítását. Mint ugyebár már tudjuk, ez a képesség nem velünk született, hanem egy tanulási folyamat eredménye. Más műfaj a rúdtánc, amely szintén segíti a női testtudatot, de már korántsem olyan visszafogott, mint a hastánc, sőt inkább arról szól, hogy mennyire vagyunk képesek kihozni magunkból a bennünk rejtőző "dögöt".


Elsajátítása már korántsem olyan egyszerű, mint a hastáncé, de manapság remek iskolákban oktatják. Mindenki vérmérséklete szerint választhat, hogy az akrobatikusabb verziót, vagy az erotikusabb sztriptíz-változatot próbálja ki. Abban az esetben, ha nem érzünk magunkban kellő magabiztosságot és ügyességet a rúdtánchoz, válasszunk egyszerűbb verziót. Ajánlom hölgyolvasóim figyelmébe Carmen Electra sztriptíz-aerobik dvd-jét, mindenki talál benne olyan trükköt, melyet bátran bevethet. Persze csak akkor hatásos, ha nem megfelelni akarunk, hanem belülről jön a késztetés. Aki úgy érzi, bizonytalan, szégyenlős és inkább szorong tőle, mint hogy élvezné, az ne tegye meg, még a párja kedvéért sem. Biztosan talál más műfajt, amivel kedvese kedvében járhat.

Remek megoldás latin zenére táncolni, mely ritmusánál fogva felpezsdít és magával ragad, de mégsem érzi magát az ember lánya annyira cédának, mintha rúdon táncolna.

Azért abban azonban biztos vagyok, a "dög", a "céda" minden nőben benne van, a kérdés az, hogy milyen mértékben és mennyire képes kihozni magából. Abban is biztos vagyok, hogy egy nő körülbelül annyira tudja elengedni és odaadni magát az ágyban, mint ahogy a zenének át tudja adni magát, valamint egy férfi is valószínűleg annyira figyelmes az ágyban, mint amilyennek tánc közben érezzük. Ha egy férfivel táncolunk, figyeljünk. Ahogy vezet tánc közben, valószínűleg az ágyban is hasonlóan akarja majd irányítása alatt tartani az eseményeket. Ha egyáltalán nem vezet tánc közben, akkor ne ettől a férfitől várjunk vad, plafonleszakító szexuális élményt. Engedjük szabadjára ösztöneinket és érezni fogjuk minden rezdülését tánc közben. Ha ez működik, akkor az ágyban sem lesz gond. Táncolni már csak azért is jó, mert még szex előtt érezhetjük a másik testének közelségét és így már előre tudhatjuk, hogyan reagálunk, kívánjuk-e vagy inkább taszít.

Tehát hölgyeim és uraim, táncra fel, azért hogy, megtanuljunk érezni és szavak nélkül, ösztöneinkre hallgatva ismerkedni, mert a test nem hazudik.

A szavak pedig csak szavak?

Anikó
SwingerCafé

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 6109 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x