HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

Lelked másik fele: az ikerlángod


Amikor megismered, azt érzed: hazaértél. Amikor vele vagy, úgy érzed, hogy minden rendben, újra a helyeden vagy. Amikor az emberek rátok néznek, azt mondják, ti egy pár vagytok. Együtt vagytok. Ő az ikerlelked.


 
 
 
 
 
 

Szombati holdhoroszkóp 2023-01-28

Ma kényelmes hangulatban leszünk, örülünk, ha pihenhetünk. Adjunk teret a lustálkodásnak, foglalkozzunk olyan tevékenységekkel, amelyek igazán kikapcsolnak. Ha szeretünk főzőcskézni, akkor ma itt az alkalom. Ma törődjünk bőrünk állapotával,...

Büntetés, önbüntetés, de minek?

Ez a kérdéskör abba a kategóriába tartozik, amikor megtapasztaljuk, megérezzük, hogy bizony Shakespearenek igaza volt, mert tényleg "több dolgok vannak földön s égen, Horatio mit sem bölcselmetek álmodni képes" (Hamlet). Ezért nézzük most az élet két olyan törvényszerűségét, amiből a mai témánk fakad: a kölcsönhatás és az egyensúly törvényét.

Új év, új élet, újjászületés

Kevesebbet enni, káros szenvedélyektől mentesen élni, többet sportolni, több időt tölteni szeretteinkkel. Csak egy pár a már sokat hallott újévi fogadalmak közül. Vajon akiknek sikerül mit csinálnak másképp?

Mitől lesz vegán egy bor? És mi a helyzet a sajtokkal?

Hamarosan indul hazánk első Vegán bor- és sajthelyettesítő mustrája a MentesFeszt rendezvény keretein belül február 25-26-án az ELTE Gömb Aulájában. Minőségi és szakmailag elismert előadókkal, 70 kiállítóval készülnek már harmadjára az egyik legnagyobb egészségtudatos fesztivál szervezői.Hogyan motiváld magad a siker érdekében?

A motiváció nem más, mint olyan indítékok összessége, amelyek olyan cselekvésekre késztetnek bennünket, amelyek kielégítik szükségleteinket és segítenek céljaink elérésében. Motívumaink különbözőek lehetnek: önigazolás, önmegvalósítás, önfejlesztés, tekintély, anyagi függetlenség, társadalmi kapcsolatok, népszerűség, egyéniség és mások. A motiváció a cselekvés kezdeti lendülete, megelőzi a motiváció megjelenését.

A lelki nyugalmad érdekében bízd szakemberre a tapétázást!

A megfelelő szakember megtalálása sokszor kész rémálom. A folyamat szinte mindig az ismerősök, barátok körbekérdezésével kezdődik azt remélve, hogy valakinek volt már dolga olyan szakival, akinek a munkájával meg volt elégedve. 

Te is kirakatkapcsolatban élsz?

Mindannyian ismerjük a barátnőt, aki csak a szakítás után árulja el, milyen bántó dolgokat művelt vele a szerelme. A fiút, aki haverokkal bulizik, mialatt a szíve majd meghasad, amiért elhagyták. A nőt, aki boldogságtól sugárzó képeket posztol a családjáról, pedig ordítani szeretne az anyai szereptől való bezártságtól. A férfit, aki bőszen flörtöl, miközben a profil képén szeretettel öleli magához feleségét. Embereket, akik mást láttatnak magukról, mint amit megélnek. Embereket, akik kirakatkapcsolatokban élnek.


 
Cimkék
  
Ajánló
Kevesebbet enni, káros szenvedélyektől mentesen élni, többet sportolni, több időt tölteni szeretteinkkel. Csak e...
A motiváció nem más, mint olyan indítékok összessége, amelyek olyan cselekvésekre késztetnek bennünket, amelye...
A megfelelő szakember megtalálása sokszor kész rémálom. A folyamat szinte mindig az ismerősök, barátok körbek...
Milyen a jó laboratórium, minek kritériumoknak kell megfelelnie, miért fontos a bérgyártásban a megfelelő szaké...
Ma kényelmes hangulatban leszünk, örülünk, ha pihenhetünk. Adjunk teret a lustálkodásnak, foglalkozzunk olyan tevékenységekkel, amelyek igazán kikapcsolnak. Ha szeretünk főzőcskézni, akkor ma itt az alkalom. Ma törődjünk bőrünk állapotával,...
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Jelképesség hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x