HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

A párkeresés rítusai: Találd meg az igazit!


Filmeken könnyezel és a párnádat öleled éjjel? Esetleg megint kialakulóban van valami, de bizonytalannak érzed a folyamatot, mert nem ismered a párkeresés folyamát? Kapcsolatod valahogy nem olyan, ahogy képzelted és szeretnéd megérteni kezdeményezései jelentőségét és hibáit? A párkeresés alapszabályai az utóbbi évtizedekben nem csak drasztikusan, de krónikusan megváltoztak... Hogyan kerestük, hogyan keressük a szerelmet?


 
 
 
 
 
 

Szerdai holdhoroszkóp 2024-04-17

Ma a flört és a kalandok napja van. Úgy érezzük, hogy a tavaszi hangulatban forr a vérünk, - könnyen megyünk bele egy izgalmas viszonyba. Valószínűleg nem lesz tartós, de mindenképpen élményeket tartogat. Ma fájós vállal, derékkal...

Mit üzen a kávéd? Ébredj egy titkos üzenetre!

Jó játék, ha a reggeli kapucsínót, tejhabos kávét vagy lattét fogyasztva meglesed, milyen üzenetet súg neked! Meditácónak is beillő pillanatok, amik megédesítik az ébredést. Minden munkába menős, borongós vagy rosszhangulatú reggelen egy kis titok lehet a csészédben. Tanuld meg ezt a játékot!

Miért érdemes pénzügyi és gazdasági karrierben gondolkodni manapság?

Ha régen katonának ment mindenki, akkor ma informatikusnak, jogásznak, közgazdásznak. A pénzügyi pálya pedig igencsak vonzó napjainkban. Ennek oka, hogy a gazdasági élet jobban pörög, mint valaha, számos pozíció érhető el kis- és nagyobb vállalatoknál is. Ráadásul a specializációk lehetősége is széleskörű - legyen szó például pénzügyről, számvitelről vagy kontrollingról.

Mindennapi űrügyeink, avagy 10 találmány a NASA háza tájáról

Az űrkutatás nagyobb hatással van mindennapi életünkre, mint gondolnánk: egyebek közt a morzsaporszívó, a babatápszer vagy a láthatatlan fogszabályzó is olyan, ma már hétköznapinak számító eszközök, amelyekről nem is gondolnánk, hogy kifejlesztésük mögött a világ legnagyobb űrügynöksége, a NASA áll.Te mi leszel, ha nagy leszel? Tűzoltó, mentős, vagy inkább rendőr?

Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén, a Camponában.

Tűvel és cérnával teremtenek esélyt a kitörésre

Kétmillió forintos adomány összegyűjtését tűzte ki célul a "Sorsfordító szálak" projekt, hogy a gyakorlatban is bebizonyítsa: a fenntartható divat világa kitörési és karrierlehetőséget nyújthat akár a legkisebb falvak fiataljainak is. A kampányban az Adománytaxi segíti a szervezetet.

Merj élni, merj lépni ötven felett!

Tedd félre aggodalmaidat, félelmeidet, hiszen minden ember egy csoda. Ha 50 feletti fiatal hölgy vagy, ez a programsorozat neked szól.


 
Cimkék
  
Ajánló
Ha régen katonának ment mindenki, akkor ma informatikusnak, jogásznak, közgazdásznak. A pénzügyi pálya pedig ige...
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények v...
A tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén is lesz Naturportal Természetgyógyász Nap a Villányi úti Konferencia...
A munkaerőpiac dinamikus világában a vállalatoknak folyamatosan alkalmazkodniuk kell az új kihívásokhoz. Ezek kö...
Ma a flört és a kalandok napja van. Úgy érezzük, hogy a tavaszi hangulatban forr a vérünk, - könnyen megyünk bele egy izgalmas viszonyba. Valószínűleg nem lesz tartós, de mindenképpen élményeket tartogat. Ma fájós vállal, derékkal...
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Valósidejűség hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x