Asztalra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Vöröslencse-leves bulgurral

Az ősz és a tél az az időszak, amikor legjobban esnek a finom, meleg, tartalmas leveseket. Készítsük őket bátran!


Juhtúrós szarvacskák

Kiváló étel őszi ebédre-vacsorára! Elég tartalmas ahhoz, hogy egymagában is megállja a helyét, és a pasik kedvence legyen!


Márton-napi libás-zöldséges ragu

Aki Márton napján libát nem eszik, az egész évben éhezik! - tartja a néphiedelem. De ha másért nem, akkor azért együk, mert finom!


Csirkefalatok diós bundában

A dió nem csak a desszertekhez használható, ugyanúgy felbukkanhat sós ételekben is.


Mazsolás narancsleves

A hűvös estéket kiválóan feldobhatjuk egy finom gőzölgő levessel, legyen az gyümölcsös, húsos vagy zöldséges. A lényeg, hogy fűszeres és melegítő legyen!


Göcseji rakott burgonya sertéshússal

Nyugatra tartunk: a Göcsej a Zalai-dombság legnagyobb kistája Zala megyében. Kevéssé felkapott, mint a Vas megyei Őrség, de meglátogatni éppúgy érdemes, mint hagyományos ételeit kipróbálni.



Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 








x