Fogyira - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
hirdetés
Zöldbab saláta - vegán alaprecept

Nem hétköznapi saláta, ám a hagyományos köreteket kiválthatjuk vele, sőt magában is remek étel, pirítóssal tálalva. Mindkét fajta (zöld és sárga) zöldbabbal is kiváló. Az alap recept vegán, de aki máshogy táplálkozik, felturbózhatja a maga ízlése szerint.


Töltött cukkíni (Vegán alaprecept)

A következő recept a vegetáriánusoknak - illetve alapanyaghasználattól függően a vegánoknak is kedvez! Az alap ragut nem vegánoknak lehet gazdagítani más zöldséggel vagy sajtokkal is. Ehhez az ízvilághoz nagyon jól illik a feta sajt. Könnyen elkészíthető, olcsó és még finom is.


Cukkíni chips - vegán nasi a forró estékre

A cukkini chips finom! Esti tv nézés, mozizás otthon, vagy egy kerti beszélgetés, ahol valami egészségeset ropogtatnátok? Ehhez kínálunk egy finom mégis kalóriaszegény nassolnivalót. Mellesleg a vegetáriánusok, vegánok is örömüket lelik a cukkini chips fogyasztásában!
Két hét alatt 9 kilót leadni

Csábítóan hangzik, ugye? Sőt, ha azt mondom, hogy onnan mennek le a kilók, ahonnan szükséges és nem is fogsz közben éhezni, egész biztosan kételkedni fogsz a szavaimban...


Mandulás paradicsomleves

A legegyszerűbb ételeket is fel lehet dobni egy kis csavarral!


Bortúra helyett: hideg borleves!

Ha már bortúrára most úgysem mehetünk, kényeztessük magunkat egy zamatos borlevessel!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x