Nasira - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap17
Murkos pörkölt

Kérdezheted, hogy mitől murkos a pörkölt? Hát a sárgarépától, ugyanis itt Székelyföldön a sárgarépát muroknak nevezik :D Nem mondom, hogy hívják, mert hívni az embert szokták :). No, viccet félretéve lássuk, hogyan készítem.


Egészben sült csirke

Az egészben sült csirkének is misztériumai vannak, pedig pofon egyszerű az elkészítése. Ha nincs túl sok időnk az előkészítésre, akkor az alábbi recept alapján, villámgyorsan sütőbe kényszeríthetjük a lábasjószágot.


Harmonizáló nyersétel hétvégék Lénárt Gittával és Kőrösi Gáborral

Immár egy éve kelünk útra Kőrösi Gábor zenész barátommal minden hónapban 20-25 vendéggel, hogy beavassuk őket a nyers ételek világába, és még azon túl is… Egy kedves barátunk így ír az élményről, amit Piliscsabán élt át velünk.


Sütőtökös gnocci

Vannak zöldségek, amelyek egy-egy évszakot idéznek. Így van ez a sütőtökkel is. Az illata a kandalló tüzét, az égő fa ropogását, jégvirágos ablakot, fűszeres melegséget juttat eszünkbe.


Avokádós káposzta

Egyszerű és finom. A káposzta ropogós, az avokádó lágy, krémes. És ebből a kettőből lesz egy kisebbfajta "csoda", amit akár salátával, akár kenyérre kenve is fogyaszthatsz.


Háromízű csirke

Nagyon szeretem az ázsiai konyha ízeit, így valamelyik ázsiai eredetű étel gyakori vendég a konyhánkban. Az alábbi étel azért három ízű, mert egyszerre köszön vissza a csípős, az édes és a savanykás íz.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x