Kínai horoszkóp - Nyúl (Macska) (1939; 1951; 1963; 1975; 1987;...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp - Nyúl (Macska) (1939; 1951; 1963; 1975; 1987; 1999; 2011; 2023;)

Kínai horoszkóp - Nyúl (Macska) (1939; 1951; 1963; 1975; 1987; 1999; 2011; 2023;)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A kínai asztrológia szerint a Nyúl éve alkalmas a gondoskodásra, a biztonság teremtésre, az üzletépítésre. A Nyúl évében született személy barátkozó, szexi, művészi. A kínai horoszkóp általános jellemzése a Nyúl jegy szülöttének személyiségére. A Kínai horoszkóp időnként a Nyúl éve helyett a Macska éve néven említi ezt az időszakot - A kettő azonos! Kínai szerelmi horoszkóp a 12 jegyre.  

Ha nem tudod, hogy a születési éved alapján mi a kínai csillagjegyed, kattints ide >> 



A Nyúl által uralt évek:

1903 január 29 - 1904 február 15.
1915 február 14. - 1916 február 2.
1927 február 2. - 1928 január 22.
1939 február 19. - 1940 február 7.
1951 február 6. - 1952 január 26.
1963 január 25. - 1964 február 12.
1975 február 11. - 1976 január 30.
1987 január 29. - 1988 február 16.
1999 február 16. - 2000 február 4.
2011 február 4. - 2012 január 22.
2023 január 22. - 2024 február 9.
2035 február 8. - 2036 január 27.

A Nyúl évében születettek tulajdonságai

Diszkrét, figyelmes, nyugodt és udvarias vagy. A Nyúl általában megbízható, jóindulatú és nagyon kedves, nem csoda hogy olyan sokan szeretnek. Sok a barátod, de számodra mégis a család a legfontosabb. Szeretsz anyáskodni, ápolni, gondoskodni másokról. Olykor kicsit nehezen döntesz, főleg fontos kérdésekben, bár megpróbálod erősnek mutatni magadat. Sok Nyúl igen konzervatív. Nem sietsz el semmit, életedben fontosabb szerep jut a biztonságnak. Nehezen szánod rá magadat a változtatásra. Kiváló házigazda vagy, vendégeid imádnak.

Negatív tulajdonságok: A Nyúl árnyoldalához tartozik érzékenysége, gyanakvó természete és sértődékenysége. Hangulatember lévén hol vidám, hol levert vagy minden látható ok nélkül. Sajnos a kritikát is nehezen viseled. Büszkeséged a vereséget sem viseli el, ezért inkább, ezt elkerülendő, meghátrálsz a kihívások elől. Biztonságkeresésed miatt pedig hajlamos vagy, elveszítve önállóságodat, túlontúl párodra támaszkodni.

A Nyúl-nő jól öltözködik, jó érzéke van a divathoz, szeret flörtölni, de elsősorban a biztonságra törekszik mind a szerelemben, mind pedig az üzleti életben. Nagyon kreatív ember, művészi adottságokkal.

A Nyúl férfi igen megbízható, jó társ. Egészségük jó, vigyáznak magukra, nem esnek túlzásokba evés, ivás tekintetében. Általában kitűnő művészi adottságokkal rendelkeznek. Sok közöttük az író, költő, drámaíró. S még egy jó tulajdonsága van a Nyúlnak: ha óvatos természete és megfontoltsága ellenére bajba kerül, ügyesen ki tud mászni belőle.

Híres Nyulak:  Ingrid Bergmann, Fidel Castro, Konfucius, Albert Einstein, Peter Falk, Jodie Foster, Hans Dietrich Genscher, Whitney Houston, John Hurt, Gary Kaszparov, George Michael, Roger Moore, George Orwell, Evita Peron, Edith Piaf, Frank Sinatra, Arturo Toscanini, Liv Ullmann, Orson Welles. (A Húsvéti nyúl, Roger rabbit, Füligláb, Aromo és még sokan mások)

Az elemek szerinti típusok: jin (-) és jang (+)

FÉM - 0 (+) és 1 (-) végű évszámok
VÍZ - 2 (+) és 3 (-) végű évszámok
FA - 4 (+) és 5 (-) végű évszámok
TŰZ - 6 (+) és 7 (-) végű évszámok
FÖLD - 8 (+) és 9 (-) végű évszámok

Az öt nyúl típus: 



Víz-Nyúl: Benned fokozottan gyűltek össze a Nyúl tulajdonságai! Menekülsz minden elől, ami túl nehéznek, vitásnak látszik. A veszekedésektől rettegsz, a nyugalomért bármire képes lennél. Szeretnek téged, hiszen nincs nálad nagyszerűbb barát a világon.

Tűz-Nyúl: A legnyitottabb Nyúlnak születtél az összes közül, s talán még a vezető szerepében is helyt állsz. De szükséged van valakire aki segít, a kivel döntéseidet megbeszéled. Egyedül Addig kételkednél, amíg idegeid felmondanák a szolgálatot, veszélybe sodornád magad.

Fa-Nyúl: Elõtted is egyetlen cél lebeg az életben, a nyugalom. Ennek érdekében megértõ vagy másokkal szemben. Sajnos nagyon gyakran kihasználják e jó tulajdonságaidat. Csoportos munkában lassan elõrejuthatsz, kiválóan alkalmazkodsz a többiekhez.

Fém-Nyúl: Erõsebb vagy más Nyúlnál. A Fém hatás önbizalmat ad neked, ismered képességeidet. Sikereid is gyorsabbak, mert nagyobb kezdeményezéssel, akarattal kövezeted azt. A szerelemben nem mindig teljesülnek be álmaid, bár romantikában, szenvedélyben sosincs hiány.

Föld-Nyúl: Kiegyensúlyozottság, nyugalom árad belõled, érzelmeid nem hatalmasodnak el rajtad. Terveidet komolyan és tudatosan valósítod meg, döntéseid hosszú megfontolások eredményei. Gyakran van szükséged a magányra, hogy nyugodtan gondolkozhass, de az sem ritka, hogy párodtól vársz segítséget.

A Nyúl szülött kapcsolatai más jegyekkel:


Nyúl-Nyúl: Igen jó kapcsolat házassághoz, kevésbé ajánlható üzleti társuláshoz. A két Nyúl megbízható, gondos, jó társ, remek otthont teremtenek maguknak, utódaiknak. De az üzleti élethez kell egy kis merészség, vakmerőség, s ez hiányzik belõlük. Ragyogóan tudnak alkalmazkodni egymáshoz, s mert békeszeretõk, kapcsolatuk egy életen át harmonikus lehet.

Nyúl-Patkány: Nem igazán szerencsés találkozás. A Nyúl az élet minden területén óvatosan, lassan, de becsületesen próbál eljutni a céljaihoz. A Patkány olykor nem a legegyenesebb utat választja, fondorlatos. Ha a Patkány a nő, bájával magához láncolhatja a Nyúl férfit, de az egy idő után szenvedni fog ebben a kapcsolatban.

Nyúl-Bivaly: Ez sem nevezhető ideális kapcsolatnak. A Bivaly kényelmes és konzervatív, s ez a Nyúl számára is idegesítő, hiszen ő elevenebb, életrevalóbb. A Bivalyt viszont idegesíti a Nyúl nyughatatlansága. Egy idő után - ha nem hoznak egymásért nagyobb áldozatokat a kapcsolat megromlik. És a sok kompromisszum sem hat hosszú távon üdítőleg az együttélésre.

Nyúl-Tigris: Tulajdonképpen ez a társulás sem igazán jó. Tigris vakmerősége, harciassága és a Nyúl higgadtsága ellentétes, ez idővel zavarhatja kapcsolatukat. Ami a Nyulat az elején még szórakoztatja, később idegessé, nyugtalanná teheti. Ha tartós kapcsolatot akarnak, az áldozatot a Nyúlnak kell meghoznia: hagyja érvényesülni, aggályaival ne tegye tönkre társa életét, s akkor a Tigris megmarad mellette.

Nyúl-Sárkány: Ez már ideális kapcsolat lehet, hiszen a Nyúl csodálja a Sárkány eredetiségét, eleganciáját, és igazán jó lehet közöttük a szexuális egyetértés is. A Sárkány egy idő után ráunhat a Nyúlra, ha az nem igyekszik újat hozni, színesíteni kapcsolatukat, de ez az okos és művelt Nyúlnak nem okozhat nehézséget. Mindketten imádják az etotikát, a jó ételeket és a  művészeteket, így ezen a területen megtalálják az összhangot.

Nyúl-Kigyó: A szerelemben kitűnő kapcsolat, más területen azonban előbb-utóbb súrlódásokhoz vezet. A Kígyó nagyravágyó, kevésre becsüli a Nyulat. Ha a Nyúl itt is megmutatja, hogy képes felülmúlni önmagát, a Kígyó - hűtlenségei ellenére - visszatér társához. A Nyúl, ha őszintén szereti a Kígyót, házasságukat, kapcsolatukat harmonikussá tudja tenni.

Nyúl-Ló: A Ló hiú, olykor öntelt, a Nyúl szerény. Már ez is ellentétekhez vezethet; ha hosszú távra össze akarnak kapcsolódni, sok mindenben meg kell változniuk: A Nyúl-férfinak imponálnia kell a Ló-nőnek, a társaságban is bizonyítania kell humorát, észbeli képességét. A Nyúl-nőnek pedig temperamentumosabban kell viselkednie a Ló-férfival szemben, ha azt akarja, hogy az ne unjon rá idővel.

Nyúl-Kecske: Ez a találkozás ideális. Mindketten művészetimádók, mindketten óvatosak, szeretik a biztonságot, az otthont, mindketten inkább szemlélődők, mint vakmerők, céltudatosak. Az óvatos Nyúl nem fogja megsérteni az érzékeny Kecskét, és az is biztonságban érezheti magát a Nyúl társaságában. Üzleti téren is jól kapcsolódnak, s amíg itt megértik egymást, a szerelem is megmarad.

Nyúl-Majom: Ebbõl is jó kapcsolat alakulhat ki. A Nyúl gondoskodással veszi körül a Majmot. Bár természetük ellentétes, bõségesen találnak közös nevezőt. Mindketten társaságszeretők, és mindketten szeretik, ha sok barát veszi körül őket. Jó a kapcsolatteremtési készségük is. Nehéz helyzetben a bátor és furfangos Majom segíti a kishitű Nyulat. A Nyúl felnéz rá, s ez imponál a Majomnak. Tartós együttélésre mindenképpen alkalmas kötödés.

Nyúl-Kakas: Az ellentétek lehetetlenné teszik, hogy jól megférjenek egymással. A Kakas hencegő és felületes, és ez a Nyúl számára elviselhetetlen, hiszen ő a biztonságra törekszik. A Nyúl a szerelemben is hűséges, odaadó, s a Kakasra nem ez a jellemzõ. Egy ideig imponálhat a Nyúlnak a Kakas, de később nem lesz zavartalan a kapcsolatuk.

Nyúl-Kutya: Íme két szeretetre vágyó lény, akik egy hullámhosszon vannak. Biztos, hogy kapcsolatuk ideális. Mindketten a biztonságra törekszenek, hűségesek, jó társak, jól kiegészítik egymást. A Kutya reálisabb, gyakorlatiasabb, a Nyúl inkább művészi-művészkedő, de segítik egymást, jóban-rosszban.

Nyúl-Disznó: Ismét jó kapcsolat. Igaz, a Nyúl elsõsorban a romantikus szerelemért rajong, de igen sok tekintetben mégis ideális társak lehetnek. Egyikük sem szereti a kockázatot, a biztonságra törekednek. Reálisak. A Nyúl jó stílusérzéke kiegészül a Disznó kedvességével, udvariasságával. Szívósak, erősek, jó párt alkotnak.


 

További kínai  horoszkópok:
 

 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 502930 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x