Kínai horoszkóp - Majom (1944; 1956; 1968; 1980; 1992; 2004;...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp - Majom (1944; 1956; 1968; 1980; 1992; 2004; 2016; 2028;)

Kínai horoszkóp - Majom (1944; 1956; 1968; 1980; 1992; 2004; 2016; 2028;)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A kínai asztrológia szerint a Majom évében optimisták és problémamegoldók vagyunk. A Majom évének szülöttei elképesztően intelligens és találékony emberek, akik nem ismernek lehetetlent, számukra nincs, olyan probléma, amit nem tudnak megoldani. A kínai horoszkóp általános jellemzése a Majom jegy szülöttének személyiségére. Kínai szerelmi horoszkóp a 12 jegyre.  


Ha nem tudod, hogy a születési éved alapján mi a kínai csillagjegyed, kattints ide >> 

A Majom által uralt évek:


1908 február 2. - 1909 január 21.
1920 február 20. - 1921 február 7.
1932 február 6. -1933 január 25.
1944 január 25. - 1945 február 12.
1956 február 12. - 1957 január 30.
1968 január 29. - 1969 február 16.
1980 február 16. - 1981 február 4.
1992 február 4. - 1993 január 22.
2004 január 22. - 2005 február 8.
2016 február 8. - 2017 január 27.
2028 január 26. - 2029 február 12.
2040 február 12. - 2041 január 31.

A Majom általános jellemzői:

A majom évének szülöttje, mindenkinél eszesebb és ügyesebb. Elképesztően intelligens és találékony. Optimizmusának, életfelfogásának köszönhetően nem ismer lehetetlent, számára nincs, olyan probléma, amit ne tudna megoldani. Kitűnő munkaerő, precízen, maximálisan dolgozik. Vigyázat a majom, nem bírja a kemény kritikát!

Rossz tulajdonságok: Néha hazudozik, gyerekkorban gyakran füllent. Megbízhatatlan, lusta és felületes, ha nem kedvére való feladatot kell elvégeznie.

Pozitív tulajdonságok:
igazi tréfamester, különleges színészi adottságokkal. Nagyon jó barát, a társaság közepe.

Képességeit könnyen fejleszti, az élet bármely területén megállja a helyét, a majom minden dologban megtalálja a számára neki valót. Ha valamit kitalál magának azt meg is valósítja, igen gondosa, előre kiszámítja a lépéseit, nagy stratéga. Segítségére bármikor számíthatunk!
A majom egyik leggyakoribb hibája a gőgösség, az önzés, és a hirtelen, rossz bírálatok másfelé.

A szerelemben párkapcsolatokban odaadó, hű társ, de borzasztóan fontos számára a korrektség, és a bizalom. Ő a maximumot adja, de azt is várja el a kedvesétől.

A majom nő:
Vidám és kihívó teremtés. Fontos számára a függetlenségének megőrzése. A kellő modort mindig megtalálja, soha nem beszél ostobaságokat. Egyszerre lehet elegáns és sportos. Az önsajnálatot, elesettséget nem kedveli.

A majom férfi:

Rugalmas és kreatív. A társadalmi élet, a szakma területein óriási sikereket képes elárni. Hajlamos az uralkodásra. Igényes és alapos.

Híres majmok: Leonardo da Vinchi, Frederico Fellini, Liz Tayor Björn Borg, Julius Ceasar, Johnny Cash, Charles Dickens, Mia Farrow, F. Scott Fitzgerald, Ian Flamming, Paul Gauguin, Harry houdini, II: János Pál, Walther Mattau, Kylie Minougue, Martina Navratilova, Mario Puzo, Little Richard, Diana Ross, Omar Shariff, Rod Stewart,

Az elemek szerinti típusok: jin (-) és jang (+)

FÉM - 0 (+) és 1 (-) végű évszámok
VÍZ - 2 (+) és 3 (-) végű évszámok
FA - 4 (+) és 5 (-) végű évszámok
TŰZ - 6 (+) és 7 (-) végű évszámok
FÖLD - 8 (+) és 9 (-) végű évszámok


Az öt majom típus:



Víz- Majom: Alkalmazkodó képessége übereli a többi társáét. Nincs szüksége állandó elismerésre, szereti a csoport munkát.

Tűz-Majom: Állandó csodálatot, középpontot igényel, nehéz vele néha, időnként túlzottan erőszakossá válhat.

Fa-Majom: Nehéz kielégíteni a kíváncsiságát. Állandóan többet akar tudni, és ismerni, verseny szelleme a legerősebb.

Fém-Majom: A céljaiért makacsul küzd, soha fel nem adja. Időnként indulatos és agresszív.

Föld-Majom: Terveit ő is véghez viszi, csak nem minden áron, másvalakin átgázolva. Hihetetlenül segítőkész és jóságos.

A Majom szülött kapcsolata a többi jeggyel:

Majom-Majom: A Majmot csak Majom értheti meg igazán: hangulatát, önteltségét, bolond tréfákra való hajlamát. Remekül kijönnek egymással, mert nem veszik egymást nagyon komolyan. Szerelmük soha nem szenved majd a fantázia és változatosság hiánya miatt. És ha itt-ott felbukkan egy kaland, nos, azt sem fogják fel tragikusan, hamar napirendre térnek felette.

Majom-Patkány: Sok a hasonlóság. A fordulatos, intelligens és játékos Patkánnyal a Majom nem unatkozik. A szerelemben csodálatosan kiegészítik egymást. De mindig készek égy új fellángolásra. A Patkány gyakran alárendelt szerepet játszik kapcsolatukban, túlságosan csodálja a Majmot.

Majom-Bivaly: Majom és Bivaly találkozásakor a kapcsolat elején hatalmas lehet a fellángolás. Érthető, mindketten érzékiek. De idővel az ellentétek sokasodnak. Ilyenkor a Bivaly - aki az elvekre sokat ad - a leghevesebb jeleneteket rendezheti az állhatatlan Majomnak. A Bivaly dühkitörései félelmetesek: ez már sok Majom szerelmét sebezte meg fájdalmasan. A családi életről is mások az elképzeléseik. A Majom a családi tűzhely és gyerekei mellett rabnak érzi magát, a Bivaly számára viszont az otthon harmóniája mindennél fontosabb.

Majom -Tigris: Heves szerelemre tudnak lobbanni egymás iránt. Ilyenkor a tüzes Tigris tudásának legjavát dobj a be. De a szerelem e művésze sem képes arra, hogy elvegye a Majom kedvét az új kalandoktól. Ez nagyon bántja a büszke Tigrist. Különösen az sebzi meg, hogy a Majom milyen agyafúrt módon szarvazza fel. Ha mindketten túljutnak a középkoron, nyugodtabbak és megfontoltabbak lesznek, jobban kijönnek egymással.

Majom-Nyúl: Egy gyengéd, simulékony Nyúl el tudja bűvölni a Majmot: csodálja benne az összes olyan tulajdonságokat, amelyek benne nincsenek meg. Csodálja diszkrécióját, előkelő tartózkodását és őszinteségét. Mindezekért a Majom okos tanácsaival és bátor tetteivel mindig a bátortalan és kicsit félős Nyúl oldalán áll, amikor annak szüksége van rá. Anyagi vonatkozásban ketten együtt sokra vihetik: A Nyúl nem veszi zokon a Majom változó hangulatát és tréfáit, annyira békeszerető.

Majom-Sárkány: Ideális pár. Mindkettő erotikus kisugárzású. A szellemes, sikerekhez szokott Sárkány oldalán a Majom elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy megváltsa a világot. A Sárkány újra és újra képes elbűvölni szárnyaló képzeletével, így néha-néha a Majom még a hűségre is képes. Ösztönszerűen érzi, hogy senki nem tudj a őt úgy szórakoztatni és megigézni mint a lendületes Sárkány. Együttlétük sok boldog órát ígér.

Majom-Kígyó: A Majom csodálja a vonzó Kígyót, de fél is annak titokzatos kisugárzásától, mágikus erejétől. Nem érti hallgatagságát sem. A Kígyó a Majom számára hétpecsétes titok marad. A szerelemben a Kígyó mégis sokat nyújthat a Majomnak. A Kígyó azonban soha nem tűri el, hogy az orránál fogva vezessék. Sok Majom összeroppant már Kígyó szülött birtokló ölelésében.

Majom-Ló:
Beleártják magukat egymás dolgaiba, versengenek. De többnyire a Majomé a győzelem. A Majom soha nem adja meg a Lónak azt az elismerést, amit a Ló elvárna, és amire szüksége van. Hamar rájön, hogy a Ló korántsem olyan szuverén, mint amilyennek mutatja magát. Ha úgy érzi, leláncolják, bűnbánat nélkül új partner után néz.

Majom-Kecske:
A Majom kiválóan érti, miként kápráztassa el a Kecskét áradó, eredeti ötleteivel. Gyorsan meghódítja, de ne tegye kemény próbatétel elé a Kecske szelídségét, mert megbánja. A Kecske számára a kényelem a legfontosabb. A Majomnak ezt sosem szabad elfelejtenie kapcsolatukban. Pénzügyi téren pedig mindkettőjüknek vissza kell fogniuk magukat!

Majom-Kakas: Egyikük sem tart sokat a bölcselkedés mélységeiről. A Kakas felületes, de kitartó szorgalmával tud magának egzisztenciát teremteni. Ezt a jellembeli tulajdonságát a Majom ügyesen kihasználja kapcsolatukban. A Kakast szórakoztatják a Majom ötletei. könnyelműsége, így észre sem veszi hogyan tekeri őt az ujjai köré. Mindketten szívesen bril1íroznak a nyilvánosság előtt, így fennáll annak a veszélye is, hogy túl akarják szárnyalni egymást. Nem a legideálisabb partnerkapcsolat.

Majom-Kutya
: Egyikük sem tudja a másik képességeit kellőképpen értékelni. A Kutya borúlátását és békétlenségét a Majom nem érti meg. Mindketten cinikusak, együttlétük ezért is problematikus. A Kutya mindig úgy érzi, hogy a Majom kihasználja. Megpróbálja meggyőzni az erkölcsi normákról, a kötelességtudatról, de a Majom ezt nem veszi komolyan.

Majom-Disznó: Irigylésre méltó kapcsolat. A Majom és a Disznó néha még húsz év után is úgy él együtt, mint a mézeshetekben. A jólelkű Disznó elnézi a Majom könnyelműségét, a Majom pedig értékeli a Disznó jó és szerencsés természetét, valamint azt a képességét, hogy az életet mindig a jó oldaláról nézze. A Disznónak kiváló érzéke van a pénz kezeléséhez, a Majomnak pedig a pénz könnyen az ölébe hullik.

 

További kínai horoszkópok:
 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 420456 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x