A Népligetbe költözött a mindennapos krisnás ételosztás...
hirdetés
Címlap / Ajánló / A Népligetbe költözött a mindennapos krisnás ételosztás

>

A Népligetbe költözött a mindennapos krisnás ételosztás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Az Ételt az Életért városligeti osztópontja mától már a Népligetben elérhető. Az építkezések előrehaladása végett ma ebédidőben már az új helyszínen, a Planetárium közelében várják a rászorulókat.  

 

Rendezvénynaptár
Megváltozott az Ételt az Életért program nyilvános ételosztásának helyszíne! Ezentúl a Népligetben, a Planetáriumhoz közel várják vendégeiket.

Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, a Krisna-hívők humanitárius szervezete egész évben gondoskodik a rászorulókról, és országosan mintegy 3000 ember számára biztosít napi egyszeri meleg étkezést. Legismertebb a mindennapos városligeti nyilvános ételosztása, amely most az építkezések végett a Népligetbe költözik!

A városligeti átalakítások miatt a sokak által megszokott ételosztó sziget január 24., csütörtöktől a Népligetben, a Planetáriumhoz közel lesz elérhető, a Könyves Kálmán körút közelében, az Elnök utca folytatásában található területen. Ez egészen pontosan a Rapaics Raymund és a Hell Miksa sétány találkozási pontja. A bentonrámpák mögötti sétáló részen az érkező vendégek kényelmesen és biztonságosan meg tudják várni a kiszolgálást.

Az ételosztás minden nap a megszokott időpontban, 12 órakor kezdődik és 13 óráig tart majd. A friss meleg ebéd mellé szokás szerint kiegészítő termékeket is visznek az alapítvány dolgozói, zöldséget, gyümölcsöt, pékárut, és alkalomadtán más finomságokat, édességeket is tudnak biztosítani, az aktuálisan beérkező élelmiszeradományoktól függően.

A Krisna-hívők abban kérik a lakosság és a sajtó munkatársainak segítségét, hogy terjesszék a helyszínváltozásról szóló információt, hogy a hír minél előbb, minél több rászoruló emberhez eljuthasson.
 

Az Ételt az Életért munkatársai a fővárosban 5 helyszínen állnak a rászoruló lakosság szolgálatára hétfőtől péntekig, emellett heti 6 napon a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei épületeibe is szállítanak ebédet. A népkonyhai étkeztetés célja, hogy bárki, aki egészségügyi, munkaügyi vagy más magánéleti helyzetéből kifolyólag élelem nélkül marad, az azonnali és hathatós segítséghez jusson, hogy mielőbb képes legyen integrálódni.

 
 

 
 
[ 769 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x