SanszNeked: programok családoknak és szingliknek
Címlap / Ajánló / SanszNeked: programok családoknak és szingliknek

>

SanszNeked: programok családoknak és szingliknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A SanszNeked márciusban is sokszínű programkínálattal várja a családokat és az egyedülállókat! Önismereti élményszínház, Örömtánc, Élménycsere Nap - csak néhány program a SanszNeked márciusi kínálatából.  

A Sansz Alapítvány célja, hogy megmutassa, a lehetőségek mindig szembejönnek velünk, rajtunk múlik, hogy mihez kezdünk velük, milyen életet választunk magunknak.  – Amikor két évvel ezelőtt megálmodtuk a Sanszot, még csak azt éreztük, jó lenne közösségben beszélgetni, programok során tapasztalni, hogy igenis van választásunk, élhetünk boldogabb-egészséges életet – mondja Somogyi Eszter, a SanszNeked egyik alapítója.


 –Tóth Szabolccsal, a férjemmel aztán gyorsan rájöttünk, hogy családi, önismereti, közösségi programokra igenis igény van és arra az elfogadó közegre is, amelyben ki lehet nyílni, bontakozni.

Az elkövetkezendő hetek programjai között szerepel önismereti, feszültségoldó Örömtánc, ahogy a Női Fonó közösségi együttléte, illetve a korábban már nagy sikert aratott ingyenes Élménycsere Nap újabb felvonása is. Utóbbira különböző felajánlásokkal érkezhetnek a résztvevők tudásuk, affinitásuk alapján és cserélhetnek a többiekkel. Lesz aki masszázskuponnal készül, más horgoló órát ajánl fel, de olyan is akad aki azt vállalta beteg gyerkőchöz, idős emberhez, vagy akár egy párhoz megy el egy estére házimuzsikálni.

A program gyerekbarát és ingyenes, de mindenképpen kérik, hogy aki csatlakozni szeretne, az jelentkezzen előre.

Programok:

Március 9. reggel 10.00 – Örömtánc
Március 10. Női Fonó
Április 7. délután 16:00 – Élménycsere délután
Április 14. délelőtt 11:00 Sansz kerékpártúra

SanszNeked helyszín: 1031 Budapest Nánási út 67.  

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1132 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x