HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Ezotéria / Grál Zarándoklat a Test, Lélek és Szellem Kiállításon

Grál Zarándoklat a Test, Lélek és Szellem Kiállításon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

Dan Brown nagy vihart kavart könyve a Da Vinci Kód megjelenése óta 17 millió példányban kelt el szerte a világon és emberek millióit döbbentette rá, hogy az Újszövetség eddig igaznak hitt és elfogadott történetei talán megkérdőjelezhetőek, illetve egy erősen cenzúrázott igazságot tárnak elénk.  

 

Rendezvénynaptár
Dan Brown nagy vihart kavart könyve a Da Vinci Kód megjelenése óta 17 millió példányban kelt el szerte a világon és emberek millióit döbbentette rá, hogy az Újszövetség eddig igaznak hitt és elfogadott történetei talán megkérdőjelezhetőek, illetve egy erősen cenzúrázott igazságot tárnak elénk.


A könyv hősei egy gyilkosság rejtélyes szálait próbálják kibogozni, miközben kirajzolódik előttük az igazi rejtély, amelyet a katolikus egyház majd kétezer éve próbál eltitkolni.

Az Újszövetség bűnös nője, a mindenki által megvetett kurtizán, Mária Magdaléna, akit Jézus emel fel a porból tulajdonképpen Ízisz beavatott Papnője, Jézus szerelme, felesége és gyermekeinek anyja volt.


Sőt Ő az, akire Jézus egyházát bízta és a sokak által keresett Szent Grál nem más, mint a kehely, azaz Mária Magdaléna méhe, amely az életet hordozza. Vagyis Jézus hátrahagyta vérvonalát és az a Földre hozott szeretet-kódokat ezzel egyenesen belénk, emberekbe ültette.

Nem újkeletű ez a téma, külföldön számtalan könyv jelent meg ebben a témában, számtalan médiumi közvetítés is alátámasztja a történetet, de ezek eddig nem jutottak el ilyen széles körhöz, mint a Da Vinci Kód . Nem is váltottak ki ilyen mértékű tiltakozást és ellenhadjáratot az egyház legmagasabb köreiben, mint ahogyan az most történik.

Miért éppen a Da Vinci Kód és miért éppen most? Talán azért, mert a globális változás szellemében most jött el az idő, hogy emlékezzünk, megtaláljuk magunkban az egyensúlyt, az egyensúlyt férfi és női energiáink között, és ráebredjünk a mindannyiunkban benne rejlő erőre, az ÉLET EREJÉRE . Jelenlegi civilizációnk hanyatlását szemlélve lassan rádöbbenünk, hogy a régi, a patriarchátuson alapuló életforma nem tartható tovább.

Képzeljünk el egy hierarchia és erőszak-szervezetek nélküli társadalmat, amelyben ismeretlen az erőszak, a bűnözés, a háború, a szociális egyenlőtlenség, a nemek közötti dominancia, ahol az emberek harmóniában élnek a természettel, toleránsak egymással, és az Istennőhöz, a Nagy Anyához, minden Élet Forrásához imádkoznak.

Ugye gyönyörűen hangzik? Napjaink háború dúlta világában szinte el sem hisszük, hogy ez nem csupán mese. Pedig nem az. Az emberiség történelmének első 200 000 évében így éltek őseink. A Nagy Istennő alakjában voltaképpen szintézisbe hoztak három kozmikus feladatkört és erőt (a kezdést, a fenntartást és a bevégzést), ezáltal pedig képesek voltak a mindennapi cselekvésekben megnyilvánuló szentet, istenit, szakrálist megpillantani, hiszen számukra minden nő az Istennő „leánya”, azaz földi megjelenési formája volt, ahogy minden létezési forma, minden aktus égi történések leképeződése, s ez végsősoron nemcsak az egyén életének, de magának a társadalomnak is szakrális (szent)
színezetet adott

Ie. 5000 körül történt azonban egy olyan változás, amely ezeket a békés civilizációkat alapjaiban rengette meg. Északi vad, harcos nomád népek kezdtek délre áramlani a megváltozott időjárási viszonyok miatt terméketlenné vált földjeikről és kerestek maguknak új hazát. Hoztak magukkal háborút, szociális hierarchiát, szolgaságot, a férfiak nők feletti hatalmát és a szakrális nő gyűlöletét. Az Istennő békés gyermekeinek ősi kultúrája elpusztult és az Istennő „meghalt”. Az i-re a pontot a katolikus egyház tette fel, aki nem nyugodott addig amíg a „pogányság”-ot teljesen ki nem irtotta az emberekből, ha kellett megfélemlítéssel, a bűnös nőről és pokolról szóló rém-mesékkel, ha kellett máglyák tüzével.

Valaha tudtunk békében élni, csak rajtunk múlik, hogy ezt újra megtegyük.

Ennek jegyében szerveződik a Magyarországon immár negyedszer megrendezésre kerülő
Test, Lélek és Szellem kiállítás (2005. május 28-29. Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem)

Ébresszük fel együtt az ősi női energiát, gyógyítsuk meg a bennünk (nemre való tekintet nélkül) élő Istennőt, teremtsünk egyensúlyt női és férfi részeink között.

A két napos rendezvény megélhető egy belső utazásként, amely a rendezvényt lezáró vasárnap esti szertartásban (17.30-21.30) éri el csúcspontját.

A szertartás első felében megtisztulunk az elemekkel,
majd megszólítjuk az Istennő három arcát, a Leányt, az Anyát és a Barlang Asszonyát, közös táncos-dalos imában kérjük az Istennőt mutassa meg ismét magát, térjen vissza közénk.

A szertartás második felében Dr Czeizel Beatrix & Greskó Anikó vezetésével belső zarándoklatra indulunk a Szent Grál misztériumának felébresztéséért.
Szertartás kellékei: fehér ruha és apró ajándék az Istennőnek (bármi ami kedves Neked, lehet ez egy szalag, vers, kő stb.), párna vagy pléd

Belépő: 1500,-Ft elővételben (1800,-Ft a helyszínen)

Tel: 266 7048, 06 20 4999 877,
E-mail: info@testlelekszellem.hu,
Test Lélek Szellem

Test, Lélek és Szellem Kiállítás és Vásár program
 
 
[2056]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x