HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-19
Címlap / Psziché / Pénzügyi és környezeti válság - Kiút a káoszból!

Pénzügyi és környezeti válság - Kiút a káoszból!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-19

Ma szükséges és lehetséges, hogy kultúrától, vallástól, bőrszíntől, kortól és egyéb különbözőségeinktől függetlenül egy közös akcióban egyesítsük a világ valamennyi békére és erőszakmentességre törekvő közösségét és csoportosulását. A Világ Körüli Menet azzal a reménnyel indul útjára, hogy elérkezett az idő egy ilyen történelmi lépés megtételére. 

 

A Világ Körüli Menet a Békéért és az Erőszakmentességért az első olyan világméretű összefogás és rendezvénysorozat, mely közös cselekvésre hívja mindazon szervezeteket, csoportokat és magánszemélyeket, akik egyetértenek a következőkben: a jelenlegi aggasztó helyzetből az emberiség számára az egyetlen lehetséges kiút a háborúk befejezése és az erőszak minden formájának elutasítása. Ezért egy egyértelmű és tiszta jelet kell küldenünk a világnak, hogy változást akarunk! E célok indítják útjára Világ Körüli Menetet, melyben te is aktívan részt vehetsz.
 
A 2009. október 2-án (Gandhi születésnapján, mely napot az ENSZ az Erőszakmentesség Világnapjává nyilvánított), Új-Zélandról induló Menet 90 nap alatt járja be a hat kontinenst, és több mint száz országot és még több várost érintve, végül 2010. január 2-án az Andok csúcsai között, a 3000 m magasan elterülő Punta de Vacas-i Parkba érkezik meg. 
 


Az emberiség fordulóponthoz érkezett: vagy a béke és nukleáris leszerelés irányába tart, vagy egy katasztrófa felé.
Ebben az értelemben nem meglepő látni azt a hatalmas ideológiai, nemzeti, vallási, kulturális és nemzedéki sokszínűséget, mely már most is jellemzi ezt a kezdeményezést. Ha ez a tendencia folytatódik, a Menet egy olyan eseménnyé válhat, amely példa nélküli a világtörténelemben, és amely egy új fajta erőszakmentes tudatosság elterjedésének kezdetét jelentheti a bolygón. 
 
HarmoNet tipp: Világ Körüli Menet a Békéért és az Erőszakmentességért >>

Az eddig csatlakozott neves személyiségek és szervezetek közé tartozik:

Desmond Tutu (Nobel-békedíjas érsek), Federico Mayor Zaragoza (UNESCO elnöke), Zubin Mehta (karmester), Noam Chomsky (nyelvész, filozófus), a Dalai Láma, Viggo Mortensen (színész), Yoko Ono (zenész), Michelle Bachelet (Chile elnöke), Kepes András (újságíró), Sebestyén Márta (énekesnő), Moldoványi Ferenc (rendező), Kukorelly Endre (író), Amnesty International, Greenpeace, Fair Trade… 
 
A Menet 2009. november 4-én érkezik Magyarországra. Elképzelésünk szerint ezen a napon, illetve az azt megelőző héten, Magyarországon is számtalan megmozdulás, akció, rendezvény, kiállítás, tévéműsor, rádióműsor, felvonulás, koncert, flashmob, tüntetés, utcabál, fórum, előadás, beszélgetés stb. zajlik majd az erőszakmentesség és a béke jegyében.
 
Amennyiben a kezdeményezés felkeltette az érdeklődésedet >> 
 
[ 2225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/harmonet_kinai.png
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x