HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-02-18
Címlap / Showbiznisz / Cuki és okos retikül - Multimédiával!

Cuki és okos retikül - Multimédiával!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-02-18

Különleges táskát találtak ki híres divattervezők, mely akár egy forró szexműsorral is megajándékozhatja viselőjét!  

 

Az új kreáció, ahogy pestiesen mondják, mindent tud, még akár egy chipanddale show-val is megörvendeztethet bennünket. Nem csak a kedvenc holminkat tárolhatjuk benne, hanem még egy sor egyáltalán nem várt funkciót is tud.

Lejátszhatunk rajta mindenféle videókat, így tényleg testközelivé válhat a fiú vetkőző show, zenét hallgathatunk vele, de ha éppen fel akarjuk venni azt a bizonyos eseményt, akkor videóképeket is rögzíthetünk segítségével. A Multiméda Bag elmevezésű luxustáska tulajdonképpen a tudásához mérten nem is igazi luxus, hiszen egy alsókategóriás I-POD áráért (közelítőleg 75 000 Ft-ért) már hozzájuthatunk. Ezzel aztán mutogathatjuk a gyermekünket, kutyánkat, de igazi bizniszcsajként akár fantasztikus prezentációkat is tarthatunk, elég ha csak kidobjuk a tatyót az asztalra, és máris mehet kép, zene, vagy felvétel.

A gondolat egyébként sok hölgy szerint éppen időszerű, hiszen a férfiak igényeire tervezett eszközökhöz képest a szebbik nem szemet gyönyörködtetően igényes kütyüi bizony el vannak maradva. Még mindig nem választható laptop elegáns színekben, vagy cserélhető dizájnos fedlappal, még mindig nincs igazán praktikus női autó sem, - bár ebben azért haladás mutatkozik - és a férfiak technikai játékai mellett ez az egyetlen retikül bizony már igencsak elfért.

A hazai piacon még nem kapható, de bizonyos, hogy ha felbukkan, azonnal lesznek vásárlói.

(MTI hír nyomán HarmoNet)


 
 
[736]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x