HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina fiús volt!

Dukai Regina fiús volt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

A modell arról már mesélt, hogy gyermekkorában sokszor édesapja és fiú testvére ruháit hordta, de azt csak most tudtuk meg, hogy bizony gyakran pár millis hajjal villantotta meg magát az utcán. 

 

Rendezvénynaptár
Mindenkinek vannak olyan öltözködési korszakai, amikre nem annyira büszke, és ezt persze a sztárok sem ússzák meg. "Régen borzasztó rövid, három milliméteres hajam volt. Ekkor 13-14 éves voltam, és egészen 16-17 éves koromig tartott ez a rövid hajas őrület. Mindig egy géppel toltuk le a hajamat anyukámmal, és platina szőkén virítottam. Anyu egyébként nagyon aranyos volt, mert az ilyen dolgokat mindig rám hagyta annak ellenére is, hogy akkor azt mondtam, hogy nekem soha nem lesz hosszú hajam!" - meséli a tabutv.hu riporterének Dukai Regina, aki nem csak a hajviseletében volt extrém annak idején.

"Voltak ilyen nagyon csúnya szőrös kabátok, amiket felvettem neon rózsaszín neon nadrággal és platform cipőkkel. Szóval egy darabig benne voltam ebben az őrületben, aztán hál’ istennek lekopott ez a dolog, elkezdtem figyelni a divatot, és anyukám is tanítgatott az öltözködés terén" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a modell.

"Amellett, hogy voltak ilyen megőrüléseim, rendszeresen használtam a bátyámnak és az apukámnak a cuccait. Akkor nagyon-nagyon szerettem hordani az Ő gátyóikat, de ez most is megmaradt: most is inkább a lazább cuccokat szeretem, mint a testhez feszülőket!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dukai Regina.
 
 
[4215]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x