VV Laci már magának is húzta…
Címlap / Showbiznisz / VV Laci már magának is húzta…

VV Laci már magának is húzta…

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A Tabu Tv stábja VV Lacival találkozott a fogászaton, aki elárulta, hogy miért látogatta meg több év után a fogorvost. 

"Én egy éve nem voltam fogászaton, de lehet, hogy már kettő vagy régebben. Nagyon jó érzés, amikor leszedik a fogkövem, most félig el van zsibbadva a nyelvem meg a szám, de jó érzés, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy kipróbálja” – mondta el a Tabu Tv nézőinek az egykori villalakó.

Laci fogorvosa elmesélte, hogy zajlik egy fogkő leszedési folyamat: "Ez nálunk úgy zajlik, hogy mindenki kap egy kis helyi érzéstelenítő zselét, amiből több féle íz van és utána egy ultrahangos depurátorral szedjük le a fognyakak mellől a fogkövet, illetve ha valakinek nagyon szorosak a fogai, akkor polírozó csíkkal és utána az egészet lepolírozzuk egy fogkrémhez hasonló anyaggal, polírozó pasztával. Azért kell leszedni, mert senki nem szereti, ha szájszaga van vagy vérzik az ínye és a fogkő sajnos mind a kettőt fenntartja” – nyilatkozta a tabutv.hu nézőinek a fogorvosnő.

"Az orvosoktól nem félek, de a fogászattól attól nagyon. Még vissza kell jönnöm kezelésre, mert van két letört fogam, az egyiket szó szerint kirúgták, a másik egy esés után meglazult én meg kihúztam odahaza egy nagyon érdekes eszközzel és három éve ez így van a számba. Egy szemöldök csipesszel húztam ki, több mint húsz percig tartott és azt hittem, hogy én ezt véglegesen kihúztam és rájöttem, hogy nem" – mesélte VV Laci stábunknak.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x