HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-10-21
Címlap / Szépség-Egészség / Hogyan legyen olyan szexi a fenekünk, mint Cameron Diazé?

Hogyan legyen olyan szexi a fenekünk, mint Cameron Diazé?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-10-21

Cameron Diaz 33 múlt, de nála 15 évvel fiatalabb nők is megirigyelhetnék alakját. Bár lehet, hogy a természet is kegyes volt a 173 centiméter magas Cameronhoz, aki csupán 51 kiló, mégis azért a színésznő minden tőle telhetőt megtesz, hogy formába kerüljön egy-egy filmforgatás előtt.  

 

Teddy Bass fitness edző segítségével hetente háromszor edz a Peterson’s nevű Los Angeles-i edzőteremben, és naponta egy újfajta jóga meditációs és izomlazító gyakorlataival varázsolja fitté magát. Bár 50 százalékban csodás alakja a természet műve, mégis a többit maga érte el. Tanácsainkból megtudhatja, hogyan lehet önnek is hozzá hasonlóan szexi feneke.

Először is a fenekünk izomzatát borító zsírszöveteket kell izomszövetté alakítani ahhoz, hogy hátsó felünk csinosabb és formásabb legyen.

Ezt aerobickal, sétával, biciklizéssel, úszással, gimnasztikával és futással, joggingolással érhetjük el. A legjobb eredmény eléréséért hetente 3-5-ször 30 percet szánjunk rá erre és figyeljünk a megfelelő táplálkozásra is. A legtöbb személyi edző a korcsolyázásra és a görkorcsolyázásra esküszik. Hogy miért? Mert állítólag ilyenkor vannak a legjobban igénybe véve a comb hátsó részén lévő izmok, a folyamatos előre hajtás miatt.

Hogyan szabaduljunk meg a cellulitisztől?
Ha ezzel az átokkal van megverve, akkor nagyszerű csapatban van. Számtalan kép jelent már meg olyan hírességekről, mint Naomi Campbell, Jennifer Lopez, Nicole Kidman vagy Victoria Beckham, ahol egészen jól látható volt, hogy bizony ezeknek a sztároknak is meglehetősen narancsbőrös a feneke. Sajnos megszabadulni véglegesen nem lehet a narancsbőrtől, de lehet ellene tenni különböző masszázsokkal, kezelésekkel. Vannak krémek, olajok és sprayk, amelyek mélyen a bőrbe hatolva fejtik ki hatásukat.

Ám ha minden nap magunknak masszírozzuk hátsónkat, azzal a vérkeringést segítjük elő, és ez is jó hatással van a narancsbőr leküzdésére. Kutatók szerint az is jót tesz, ha abbahagyjuk a mesterséges anyagok fogyasztását, nem eszünk sok búzából készült terméket, nem iszunk koffeinben gazdag italokat és alkoholt.

Tornagyakorlatok a feszes fenékért

Széles guggolás
Álljunk csípő szélességű terpeszbe, a lábfejek 10 és 2 óra állásban legyenek. Üljünk le, mintha egy székre ülnénk le, és próbáljunk meg egyre mélyebbre guggolni.

Lélegezzük ki a levegőt, majd álljunk fel újra. Szorítsuk össze a comb- és a farizmainkat. Két részletben, 20-25-ször végezzük el ezt a gyakorlatot. Ha túl könnyűnek találja, hogy csak a testsúlyával guggol le, vegyen mindkét kezébe súlyzókat. Ha rendszeresen jár edzőterembe, akkor használja a lábgépet.

Faremelés
Feküdjön hanyatt, és húzza fel mindkét térdét, lábfejeit pedig kis terpeszbe tegye. Feszítse meg hasizmait, majd tolja fel magát a talajról. Tartsa így magát pár percig, majd engedje vissza a fenekét a földre. Térdeit össze is érintheti, meg szét is tárhatja, így kétféleképpen is elvégezheti a gyakorlatot. Két részletben, 20-25-ször ismételve ajánljuk ezt a gyakorlatot.

Lépcsőzés
Jobb lábával álljon fel egy lépcsőfokra, a bal lábával maradjon még a lépcső alján. Emelje fel a bal sarkát és tartsa addig, amíg nem érzi, hogy az izmai teljesen megfeszülnek. Aztán emelje fel a jobb lábát egyre magasabb lépcsőfokokra és próbáljon meg ráguggolni. Két részletben, 20-25-ször végezze el a gyakorlatot, egyre magasabb lépcsőfokokra helyezve jobb lábát. Természetesen mindkét oldalra végezze el a gyakorlatot.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[10295]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 


/img/hirdetes/teszt-csavar-google.jpg
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x