HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Te+Én+Szex / Bugyiban számítógépezik és milliókat keres: Akcióban a PC zsaru

Bugyiban számítógépezik és milliókat keres: Akcióban a PC zsaru

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

A PC zsaruk ma már nem bűnüldözési szakemberek, hanem képzett informatikusok, s egykori románcuktól mára elvadult szerelmesek megbízásából vállalják a hűtlenséggel gyanúsított házastárs számítógépének teljes körű megfigyelését. Egy 23 éves orosz programozónő, mesél a HarmoNetnek mindarról, ami az üzletben publikus lehet. 

 

Rendezvénynaptár

A számítógéphez néha vajmi keveset értő emberek ki vannak szolgáltatva, hiszen észrevétlenül, akár az Interneten keresztül figyelemmel tudják kísérni minden mozdulatunkat azok az új „kalózok”, akik a világháló hullámain árulják szolgáltatásaikat. Az egykori krekkerek és hekkerek ma már nem jópofaságból, hanem komoly megbízási tarifákért dolgoznak, és ellátják azt a feladatot, amit néhány évtizeddel korábban a magánnyomozók az autóikban ülve végeztek teleobjektíves fényképezőgépekkel: megfigyelik a klienst.

Bugyiban ül a gép előtt és milliókat keres!
Ma már ehhez nem kell sem fényképezőgép, sem autó; egyszerűen elég annyi, ha alsónaciban, vagy bugyiban csücsül a privát PC-kopó a leamortizált pizzás dobozok és kólásüvegek között, és végül az elektronikus számlát benyújtja az ügyfélnek. Az új üzletben ugyanis a főszerepet a számítógépeken történő megfigyelés jelenti.

Akár nem is kell találkoznunk ...
Van olyan PC kopó, aki úgy megy a nyomon, hogy nem is kell találkoznia kliensével, egyszerűen elektronikusan meg lehet bízni, és máris szolgáltatja az információkat a kért számítógépet használó személyről. Elég könnyű dolga van, hiszen a megbízó az esetek többségében biztosítja az egyszeri bejutást a megfigyelt személy számítógépére. Ha pedig ez megtörtént, akkor a gyanútlan áldozat számítógépéről minden egyes művelet egy listára kerül; és már csak azt kell kiválasztani, mely kompromittáló részleteket adjuk el jó pénzért a megbízónak. A szolgáltatás ellenszere is létezik, hiszen a titkos utakon járók számára ugyanezek a PC kopók kínálják azokat az igényes védőprogramokat, amiket bár maguk át tudnak törni, a partner elől teljes védelmet nyújtanak.

 Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[4216]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x