HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-10-20
Címlap / Karrier / A bestresszelt menedzser - hatékony aggyal könnyebb

A bestresszelt menedzser - hatékony aggyal könnyebb

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-10-20

Nagy felelősséggel járó munkát végez, és az idő nyomása alatt dolgozik? Állandó stresszben él, miközben egyéni felelősséggel járó döntéseket kell meghoznia? Sok munkatárs kenyérkeresete függ döntései sikerétől? Amikor hazaér, a fáradtságtól csak lerogy a pamlagra, és jaj annak, aki megszólítja? 

 

Sokat panaszkodnak önre a szerettei? Azt érzi, Önnel mindenki elégedetlen és bármennyit tesz is értük, az nem elég?  Már nem hallja meg, hogy belülről mit súg a lelke? Úgy érzi, nem látja az alagút végét? Minden bizonnyal Önt is kerülgeti a menedzserbetegség. Ugye, tudja a megoldást is?

Iktasson be egy kis pihenőt!
Meg kellene állnia, és napról napra, időről időre több pihenőt beiktatnia!

Kinek van még ehhez is energiája? – hallom a kérdést, hiszen az anyagi világ rabságában vergődve csak futunk, futunk összeroskadásig; – leginkább önmagunk elől...
A harmóniateremtéshez bizony energia kell! Akinek nincs, nem tudja szinkronban működtetni a két agyféltekéjét. Ha agyunkat túlterheljük, egy idő múlva képtelenekké válunk az információk kezelésére, azok feldolgozására. Ha minden felborul, hogy a csudában cselekedhetnénk önmagunkhoz méltóan?

Hagyja kifogásokat!
Ilyenkor először „csak” a működésünkben lépnek fel zavarok: nem jól alszunk, nem álmodunk, össze-vissza étkezünk, hol lefogyunk, hol pedig duplán visszahízunk, ingadozik a vérnyomásunk, a szex sem érdekel már… és jön a pánik. Persze, mert fáradtan már az se megy. Aztán jönnek a komolyabb szervi bajok is… Soroljam?...

Nem stresszelem, hiszen van megoldás és „aki tenni akar, munkát, módszert keres, aki nem, kifogást"!

Tudatos változtatás!
Mivel a stresszt kiváltó eseményeket képtelenség kiiktatni életünkből, csak a felénk érkező információkra és az adott helyzetekre való reagálásunkon javíthatunk. A változtatás tudatosság nélkül olyan, mintha vakvágányra terelnénk az életünket. Mások sodorhatnak bennünket…De hát mi segíthet?

Majd húsz éve tudom: mi segíthetünk saját magunkon. Számtalan jobbnál jobb technika létezik, amivel megelőzhetők a menedzserbetegségek. Agytrénerként a saját kaptafámnál maradok, már csak azért is, mert bár keresem, még nem találtam ennél gyorsabb, hatékonyabb, eredményesebb relaxációs módszert.

Ön is meggyőződhet róla, hiszen a HarmoNet regisztrált olvasójaként lehetőséget teremtünk a kipróbálásra.

Várom kérdéseiket, hogy folytathassam írásomat!

Kevevári M. Katalin - Agytréner tanácsadó

(Fotó: piqs.de )


 
 
[8276]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x