Nagyon ciki volt
hirdetés
Címlap / Kint és Bent / Nagyon ciki volt

Nagyon ciki volt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Bár nagyon büszke vagyok arra, hogy egy komoly rendszert építettem fel mára, ami a megrendelések mögött van, természetesen csúsznak be hibák Nálam is! Íme 2, ami különösen megmaradt bennem. 


Rendezvénynaptár
Úgy döntöttünk a párommal, hogy elmegyünk az IKEÁ-ba körülnézni. Épp odaértünk és épp bezártuk a kocsi ajtaját, amikor csörög a telefon: anyuka hívott, hogy mikor érkezünk? Kérdeztem, hogy hova?

- Hát, Tatabányára, ma van a farsang az oviban és nekem 1 óra múlva kezdenem kellene...
- Áááááá az lehetetlen, az a buli a jövő héten lesz!- válaszoltam
- Nem, ez bizony ma van, mondta anya...

Megnéztem a megrendelést és tényleg, VÁÁÁÁ, Mi 1 héttel későbbre írtuk a fellépést!
De volt 1 óránk, hogy hazaérjünk és leérjek Tatabányára(!) A kocsiban öltöztem és sminkeltem... ééés sikerült, nem is késtünk, de nagy rohanás volt!


Egy másik alkalommal a szülinapról jöttem ki és úgy döntöttünk a párommal, hogy mivel úgy sincs más menjünk el a közelben lakó barátunkhoz, úgy is régen találkoztunk. Elindultunk és az M0-n gurultunk, amikor csörög a telefon, hogy mikor érkezek.
Gyomorgörcs.

Kiderült, hogy valóban 10 perccel később kellene kezdeni, de mi még nem voltunk ott. Szerencsére bohócban voltam és pont abba az irányba gurultunk, így módosítottam az irányt a GPS-ben. Kb 20percet késtem csak, de ennyire kedves családdal nem találkoztam: nem volt semmi morgás, rosszallás, örültek, hogy ott vagyok és megérkeztem. Részt vettek a programban, játszottak a felnőttek is. Aztán nem akartak haza engedni: üljek le, kínáltak bogrács-pörkölttel, pálinkával...sőt még borravalót is adtak fizetéskor.

Pedig már Én kezdtem magam úgy érezni, hogy Én tartozok nekik ezért a vendéglátásért....
Volt ez fordítva is: Megérkeztünk a helyszínre, de gyanúsan üres volt az utca. Ilyenkor ugyebár a ház előtt sok autó szokott állni, lufi a kerítésen..stb. Becsengettünk, de nem nyitottak ajtót. Jó akkor telefonáljunk. És ekkor jött a hideg zuhany: anya elmondta, hogy igen, Ö rendelt bohócot, de csak 1 hét múlva lesz a szülinap, ők most még a Balcsin nyaralnak!
OH NO!
Éppen ezért kialakítottunk és most már vannak automatikus biztonsági elemek a rendszerben, amik még a baki elkövetése előtt időben "jeleznek", így biztosan pontosan érkezek a megrendelt helyszínre.
Te jártál már így?

Üdv.: Galagonya bohóc
www.galagonyabohoc.hu


 


 
 
[ 3115 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x