Mindenki Karácsonya a WestEndben
hirdetés
Címlap / Kultúra / Mindenki Karácsonya a WestEndben

>

Mindenki Karácsonya a WestEndben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-17

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat immár huszadik éve szervezi meg "Mindenki Karácsonya" címmel közös karácsonyi rendezvényét. A szervezők ünnepi programmal és ajándékokkal kedveskednek a háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeknek, akiket budapesti családsegítőkön keresztül, anyaotthonokból és általános iskolákból hívnak meg, hogy ezzel is szebbé és emlékezetessé tegyék számukra a karácsonyt. 

A Szolgálat az ajándékozással egybekötött programját a korábbi évekhez hasonlóan a WestEnd City Center támogatásának köszönhetően a Bevásárlóközpont alsó szintjén, a Millennium Udvarban rendezi meg december 17-én, 13 órától. A meghívottak közül sokan csak ezen a rendezvényen találkoznak a karácsonyi hangulattal és kapnak ajándékot.

A meghitt, önfeledt és vidám hangulatot a Trambulin Színház „Vajaspánkó” című zenés mesejátéka biztosítja a meghívott gyermekek számára. A program ideje alatt „Hópihék” és „Mikulások” arcfestéssel és édességgel is kedveskednek a gyermekeknek.


Az előadás után 14 órakor kerül sor az ünnepélyes ajándékosztásra, melyet Tarlós István, Budapest főpolgármestere, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tagja és Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke tart.

Időpont és helyszín:
Westend City Center Millennium Udvar
2010. december 17., péntek 13 óra

Kép: piqs.de: Heinz Hasselberg, Steinfurt - 334. Kleine Weihnachts - Schokoladen 
 
[ 1784 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x