A PC neme Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Címlap / Kütyü és tudomány / A PC neme

A PC neme

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

A PC része az életünknek. Megszemélyesítettük. Gyakran neve van. Az egyik barátunk a rozogát egyszerűen Rozira rövidítette. Így hívja a gépét. A másikuk Krisztofórónak a harmadik Leopoldnak nevezi. A vélemények meglehetősen megoszlanak abban, vajon mindannyiunk kedvence a számítógép, milyen nemű. 

A PC része az életünknek. Megszemélyesítettük. Gyakran neve van. Az egyik barátunk a rozogát egyszerűen Rozira rövidítette. Így hívja a gépét. A másikuk Krisztofórónak a harmadik Leopoldnak nevezi. A vélemények meglehetősen megoszlanak abban, vajon mindannyiunk kedvence a számítógép, milyen nemű. Egy Internetes szakértőkből álló csoportban végzett vizsgalatban egy nőkből és egy férfiakból álló csoportnak azt kellett megmondania, hogy milyen nemű a számítógép, és négy érvvel kellett alátámasztaniuk álláspontjukat.

A női szakértő csoport hímneműnek ítélte a számítógépet, a következő alapon:
1) Előbb be kell kapcsolni, hogy aztán odafigyeljen az emberre.
2) Tele van információval, de nincs fantáziája.
3) Arra lenne, hogy segítse az embert, de az idő nagy részében ő maga a probléma.
4) Mihelyt az embernek van egy, rögtön rajon, hogy ha vart volna meg egy kicsit, jóval nagyobb teljesítményű modellt vehetett volna.

A férfi szakértők szerint a számítógép nőnemű, mert:
1) csak a teremtője érti a belső logikáját,
2) az a nyelv, amelyen egy másik számítógéppel beszél teljesen érthetetlen
3) a legkisebb hibát is eltarolja a memóriájában, hogy aztán a legalkalmatlanabb pillanatban hívja elő
4) mihelyt az embernek van egy, rajon, hogy a keresetének felet kiegészítőkre kénytelen költeni.

Ebből valószínűsíthető, hogy a PC választásnál a nemek harca figyelhető meg. Feltételezhetjük, hogy a választás legalább olyan érzelmi alapon történik, mint a párválasztásnál, legalább annyira megoldhatatlannak tűnik az ellentét a PC a férfi és a nő között, mint a való életben.

Az egér esetében sokkal könnyebb eldönteni, hogy melyik a fiú és melyik a lány. Amelyiknek van folyója és farka, az egyértelműen fiú, míg az újabb változatban készülő farkatlan golyótlan típusok egyértelműen nő neműek.

A szerelmi háromszöget a vas, a nő és a férfi között talán úgy lehet a legjobban feloldani, ha fogjuk, kikapcsoljuk őkelmét és elmegyünk randevúzni egyet!

Hüvösvölgyi Andrea
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1366 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x