Mi lóg a telcsidről? – Elárulja milyen vagy!
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Mi lóg a telcsidről? – Elárulja milyen vagy!

Mi lóg a telcsidről? – Elárulja milyen vagy!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

A cégek gyakran egyforma telefont vásárolnak alkalmazottaiknak, sőt a családok is egyforma készülékeket vesznek, hiszen ez praktikus dolog. Egy töltő, egy kezelési rendszer, egy szervizhálózat. Csakhogy a készülékeket igen könnyű összekeverni. Ahhoz, hogy ez ne forduljon elő, számos jópofa trükköt kínál a divat piac. Lógattyúk, tetkók és kristályok formájában.  

Először is nézd meg a saját telefonodat. Vajon mi lóg le róla? Semmi? Egy kazalnyi bigyula? Hol hordod? Nyakban, tokban, zsebben, vagy retikülben?
Aztán válassz, vajon melyik áll a legközelebb hozzád? Ha választanod kéne, vajon milyen stílust vennél fel leginkább?

Kis magyar lógattyútan, csak HarmoNet olvasóknak:

Pomponos
Hogy kicsoda ő? Hát nem ismeritek? Pedig hol ilyen, hol olyan. Na persze nem keverjük össze PomPom meséivel, mégis sok hasonlóságot mutat ennek a telefondísznek a viselője a kedves figurával. Ugyanis szintén szeret lódítani, nagyon színes a képzelete, és attól sem riad vissza, hogy a valóságot kissé kiszínezze. Imád randevúzni (Picúr, megvárhatlak??) és nagyon szereti, ha kényelmet biztosítanak a számára.

Infantilis
Spongya Bob, Jégkorszak, Hello Kitty és más mesebeli figurák lógnak a telefonjáról? Akár nem egy, hanem több is? Róla azonnal tudni lehet, hogy még nem igazán nőtt ki a gyermekkorból. Bármilyen helyzetből képes viccet csinálni. Valljuk meg őszintén, nem róla faragták a megbízhatóság szobrát, de ha arról van szó, hogy kit hívjunk el bulizni, akkor nagyszerű választás, ha ő is velünk jön.

Star Wars rajongó
Egyszerű az élet vele. Popcorn, távirányító, és a film opusz végeláthatatlan sora. Az ilyen ember általában nagyon szárnyaló fantáziával van megáldva, és teremtő képzeletét valamilyen alkotó, innovatív feladatban nyilváníthatja ki.
Apropo - tudtad, hogy egy amerikai kutatás szerint a férfiak körében igen népszerű szex fantázia, hogy a Star Wars nézése közben élvezik egy Hölgy oboaszólóját?

Páros függők
Vagy Párfüggők? Akiknek a nyakában ugyanannak a szívnek a jobb- és baloldala fityeg, akik egyforma zoknit viselnek titokban, akik egy ilyen telefon fityegő-duót választanak, azok bizony könnyen lesznek függő helyzetben egymástól. Amíg a szerelem az elején tart, ez az állapot normális, ám hogyha  a kapcsolat már évek óta tart, gyanakodhatunk arra, hogy féltékeny, egymást lelkileg függésben tartó emberekkel van dolgunk.

HarmoNet tipp: Hogy szól a telcsid? Megmondom, milyen vagy! >>

Szerelmetes Piroskám!
Ha a lány mégsem tetszik, akkor nézz körül itt >>)

Furcsa tárgyak
Nekik javasoljuk ezt itt >>)

Szentimentális
Javíthatatlan álmodozó. Olyan cizellált a lelke, hogy ha nem csomagolod celofánpapírba, amit mondani szeretnél neki, lépten-nyomon elsírja magát. Őrá mondják, hogy "nem erre a világra való". Ha azonnali gyámolításra szoruló nőt keresel, a legmegfelelőbb, ha a törékeny virágocska, pillangócska, vagy átlátszó üveggyöngyöcske függentyűs telefonnal mászkáló leányzóra vadászol. Viszont arra érdemes figyelni, hogy nehéz tőle végül megszabadulni, ha szakítani akarsz vele, akár öngyilkossággal is fenyegetőzhet.

Ha telefont akarsz cserélni, dobd be a tiedet is egy aukcióra! >>>

Horoszkópos
Harmóniakártya és erről beszélgetni isl ehet vele. Egész biztos tudja az ascendensét, és minden újságot hátulról kezd el olvasni. Na ne örülj annyira! Nem a sport rovatra bukik, ahogy te, hanem a horoszkópra. Spirituális érdeklődésű, kedeli a jóslások több válfaját, és lehet, hogy tud ajánlani neked egy olyan jósnőt, aki egy profi szerelmi kötést nyomat rátok.

Ezoszimbólumos
A horoszkópos függőke hard verzója. Gyakran Hamvas Bélát olvas, vegetáriánus hajlandóságú, állat-természet és környezetvédő, szelektíven gyűjti a hulladékot, és kiolvassa az összes árucimkét, nem megfelelő anyagok után kutatva. Rajong a hullott almáért és a természetért. Gyakora savanyúbb, mint a vadkörte, és a belső tudatosságot keresi. Tudatosan rendezi be a lakását, a feng shui irányelvei szerint és a lógóka jelentését is csípőből köpi. Legyünk vele óvatosak!

Kutyabolond
Imádni való személyiség, na már ha te is szereted a kutyákat. Erről a témáról ugyanis órákat lehet beszélgetni vele. Gyakran ismeri és kedveli a pletykákat, szereti a bulvárlapokat, a természetet, az állatokat általában. Jó szívű, és ezzel gyakran vissza is élnek az emberek. Derűjét azonban ez nem törheti le. Egészséges - hiszen a kutyás életforma maga is az. Jellemzője, hogy megesik a szíve az elesetteken, gyengéken, rászorulókon. Gyakran van egy nagy szent eszme, amiért harcolni képes.

Ha a fenti mobil függők bármelyikét szeretnéd a magadénak tudni, akkor azonnal kattints ide! >>

Képforrás: Dr.Mobil
 
 
[ 1373 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x