A te pasid hogy parkol?
Címlap / Kütyü és tudomány / A te pasid hogy parkol?

A te pasid hogy parkol?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

Autóval a városba? Na ne! De ha mégis muszáj, akkor jobb, ha felkészülünk a több órás ácsingózásra a dugóban. Ha sikerült túlélni, és nem lettünk közben idegroncsok, sot még agyvérzést sem kaptunk, akkor jöhet a következo megpróbáltatás: a PARKOLÁS!  

Mikor úgy döntesz, most már végre kiszállnál a kocsidból, jogosan merül föl benned a kérdés, de vajon hogyan. Akármerre nézel minden zsúfolásig tömve, kis túlzással, még a fákról is parkoló autók lógnak. Sajnos az összecsukható, vagy lekicsinyíthető autókat még csak a rajzfilmekben találták fel. Mézga Gézáék jövőbeni rokona nyilván tudna megoldást a helyzetre, de ő most nem siet a segítségünkre.

„Kiút az autóból”!
Végre feltunik egy aprócska hely, és felcsillan a remény, talán mégis van „kiút az autóból”! Köztudott, hogy a nok, gyengébb muszaki és koordinációs képességeiknek köszönhetoen (tisztelet a kivételnek), egy fokkal nehezebben boldogulnak a parkolás bonyolult folyamatával, mint a férfiak. (Megjegyzem, láttam erre már ellenpéldát is, de azt most hagyjuk.)

Tételezzük fel, hogy jól méred fel a helyet, vagyis nem fél méterre szeretnéd besuvasztani a kb. 3 m hosszú autódat, de mégis van egy aprócska bökkenő. Kedves párod ott ül melletted. Na ne gondold, hogy megúszod a kedvesebbnél kedvesebb megjegyzések és, instrukciók nélkül. Hát persze, hiszen ő ezt sokkal jobban tudja! Nem?

Na sebaj. Most itt van egy videó, amit a kedvesed orra alá dörgölhetsz, hogy lássa, valaki még nála is jobban csinálja. Mármint a parkolást. Azért ne vidd túlzásba a videón látott parkolás gyakorlását, mert lehet, hogy eleinte sok pénzbe fog kerülni!

Jó szórakozást!

-dn-

Kép: piqs.de Bodo Stitckan

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 916 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x