Még a szennyezett szabad levegő is jobb a bezárkózásnál...
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Még a szennyezett szabad levegő is jobb a bezárkózásnál

Még a szennyezett szabad levegő is jobb a bezárkózásnál

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Amerikai kutatók szerint sokkal károsabb az egészségre a tartós bezárkózás otthonainkba, mint ha kimegyünk a szennyezett, ám mégis szabad levegőre.  

 

Rendezvénynaptár
A meglepő megállapítást azzal magyarázzák, hogy a lakás levegőjében található különböző vegyi anyagok, amelyek a tisztítószerekből, vagy a bútorokból és az ágyneműből áradnak, lerakódnak a vérünkbe.

A kutatók, akik észrevételeiket az Environmental Science and Technology című szaklapban tették közzé, 31 bostoni irodai dolgozó vértesztjéből indultak ki. Egyesek vérmintájában még olyan vegyi anyagok nyomait is észlelték, amelyeket már legalább egy évtizede kivontak a forgalomból.

A tudósok szerint ez még nem minden. Százezrek halnak meg minden évben a gáztűzhelyek vagy a különböző fűtőrendszerek kormától, vagy más kibocsátott káros anyagoktól. Ezeknek a vegyületnek a pontos egészségügyi hatása még nem tisztázott, az állatkísérletek arra utalnak, hogy leginkább a májat, az immunrendszert és szaporodási képességet támadják meg.

Tehát nyissuk ki gyakran az ablakokat, az ajtókat, engedjünk magunkhoz minél több friss levegőt és mozduljunk ki otthonról. Persze azért a legjobb, ha átvágunk a városon és kijutunk valami zöld övezetbe. És ott sem mindegy, hogy hol vagyunk. E sorok írójának személyes tapasztalata, hogy egy olyan erdőnél, amelyhez közel van egy forgalmasabb út, legalább 50-100 métert kell megtenni ahhoz, hogy azt a bizonyos "erdei levegőt" lehessen szívni.

 
 
[ 1629 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x