Szédítő magasságok őrült emíreknek - A világ legmagasabban...
Címlap / Őrület / Szédítő magasságok őrült emíreknek - A világ legmagasabban fekvő szállodai szobája

Szédítő magasságok őrült emíreknek - A világ legmagasabban fekvő szállodai szobája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Az emírek nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel. Túlkapásaik közismertek a világon. Az Emírségek légitársasága pedig örömmel reagál azokra a korábban még fel sem merült igényekre, amiket a hercegek támasztanak.  

Bolygónk tele van gyönyörű helyekkel, amiket érdemes meglátogatni. Általában a jó üzleti érzékű befektetők az ilyen helyszínek közelébe luxusszállodákat építenek, hogy a felső tízezer kényelmesen hajthassa álomra a fejét, amikor az egész napos nézelődéstől fáradtan nyugovóra tér. Node az ilyen helyekre el is kell jutni valahogyan… és általában több órás repülőút szükséges.

A kényelmetlen, hosszadalmas és kimerítő repülőutaknak egyszer és mindenkorra vége. A Dubai Emirates Airlines légitársaság vadonatúj Airbus A380 típusú óriásgépe ezentúl minden ilyen jellegű probléma megoldására képes lesz. A július végén Hamburgban ünnepélyes keretek között átadott repülő szállodának is hívott légi jármű 14 első osztályú utasának kényelme eléri a legelegánsabb luxus szállodák színvonalát. Az első osztály szolgáltatásaihoz tartozik a masszázsfunkcióval bíró ágy, és két fürdőszoba is, így a First Class utasokat fogja irigyelni a többi 475 fedélzeten tartózkodó utazó. A két egyenként hat négyzetméteres fürdőszobában WC, zuhanyzó, óriás tükör, hajszárító és fürdőköpeny várja az út porától megtisztulni vágyó kiváltságosokat. Az Emirates légitársaság szóvivője elmondta, hogy az utasok 25 percre vehetik igénybe a luxusmosdókat, de a víztakarékosság jegyében 5-5 percet tusolhatnak fejenként. A gép kényelmi funkciói ezzel nem értek véget, két jól felszerelt bár is várja a megszomjazott vendégeket.

Az Emirates légitársaság új szerzeménye először Dubai és New York között szállítja majd az utasokat, de mivel az Egyesült Arab Emirátusok-beli társaság több tucat ilyen óriásgépet rendelt az európai repülőgépgyártó konszerntől, hamarosan más relációkban is utazni lehet a luxusok netovábbjának számító A380-asokkal. A kérdés már csak az, hogy milyen mélyen kell az embernek a pénztárcájába nyúlnia, hogy élvezhesse a világ – kétségtelenül – legmagasabban fekvő szállodai szobáját.

A légitársaság több furcsasággal is szolgált már korábban is. Például lehetősége volt az utasnak külön helyet foglalni egy vadászsólyom számára, és külön sólymoknak való menüt is felszolgált a légikisasszony az őt rondán méregető, agresszív madárnak. Sőt a magasabb osztályokon és különgépeken komplett wellness részleg állt rendelkezésre. Ezekhez képest nem is tűnik túlzásnak az új szolgáltatás!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1781 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x